dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

jh day banner

Angelis del Nero - La mia Strada: A törhetetlen fal

  • Írta: Suttogo

Vajon létezik-e tökéletes labdakezelés? Vajon létezik-e tökéletes kapura lövés? Vajon létezik tökéletes passz? Vagy a gólok és nagyszerű passzok az ellenfél pillanatnyi hibáiból táplálkoznak? Akkora az összes legendás játékos lényegében egy hazugság lenne, mert nem a saját zsenialitásuk, hanem az ellenfél gyengeségeinek köszönhetik, hogy minduntalan emlegetjük őket?

Bővebben...

„…itt állunk a kapui előtt!”

  • Írta: PG

Most értünk a finishez minden fronton, most kell a legjobban teljesíteni a fiúknak, mert igazából, csak most veszíthetünk. Három fronton vagyunk érdekeltek és a következő napok, hetek, mindent eldöntenek.

Három vasat tartunk a tűzben és, ha már eddig ott tartottuk, akkor most már csak az a lényeg, hogy milyenre formázzuk. A legfontosabb hetek jönnek, és most kell mindenkinek ezer fokon égni és a legjobb formáját hozni, mind egyéni, mind csapatszinten.

 A Torino elleni meccs talán figyelmeztető lehet, hogy egy pillanatra sem lankadhat a figyelem és valljuk be szerencsés volt az a nyögvenyelős döntetlen. Bár kivételesen én a taktika rovására is írom ezt az eredményt és a görcsösséget, mert a legjobbakkal kellett volna felállni és egy esetleges két gólos eredmény tudatában rotálni. Mert én nagy bajnak tartom, hogy megtört az a lendület, ami eddig mindenkit elsöpört az utunkból és talán ilyenkor a legnehezebb újra talpra állni.

 De talpra kell, mert nagyon igaz az a mondás, hogy még nem nyertünk semmit sem.  Talán jókor jött ez a kis pofon, mert ezután jön az igazi megmérettetés, ha már idáig eljutottunk.

 A selejtezőkben, a bajnokság közben lehet botlani és ki is lehet javítani, de itt már nem. Bizonyára tudja ezt az edző és játékosok, mert nő a tét, mázsás súlyok nehezednek rájuk. De ki kell tartani a lendületnek egészen a cardiffi döntő végéig. A Juventusért, saját motivációjuk és önbecsülésükért, a szurkolókért, a dicsőségért és nem utolsó sorban a nagy öregekért. És ez bizony nagy teher és emberpróbáló feladat.

 Soha nem volt még annyira szükség, mint most, hogy megragadja a csapat a lehetőséget és ne engedje ki a kezéből a gyeplőt, míg véget nem érnek az utolsó nagy futamok.

Nem szabad tehát botlani, mert történelmet írhatunk, és ez ki tudja, mikor visszatérő alkalom. Jön a végső visszaszámlálás és a lehetőséggel élni kell.

 Tudjuk, csak a győzteseket nem felejtik el az utókor, másodikat igen és azok már sokat voltunk. Elsőnek kell lennünk mindenhol, hogy az álmunk valóra váljon.

Győzelemre hát, induljunk neki az utolsó csatáknak, repítse a fiúkat az a szív, tudás akarat, lendület, amellyel idáig jutottak. Már nem szabad lassítani, végig kell robogni az úton, mert ez nekünk van kikövezve.

It’s The Time.

Forza Juve per sempre!

Fino Alla Fine!

Bővebben...

Angelis del Nero - La mia Strada: A lehetetlen küldetés

  • Írta: Suttogo

Vajon létezik-e tökéletes labdakezelés? Vajon létezik-e tökéletes kapura lövés? Vajon létezik tökéletes passz? Vagy a gólok és nagyszerű passzok az ellenfél pillanatnyi hibáiból táplálkoznak? Akkor az összes legendás játékos lényegében egy hazugság lenne, mert nem a saját zsenialitásuk, hanem az ellenfél gyengeségeinek köszönhetik, hogy minduntalan emlegetjük őket?

Bővebben...

A mi Juventusunk

  • Írta: Kbalazs2

Hetek óta vártuk már ezt a mérkőzést. Gyakorlatilag amióta tudjuk, hogy kit kaptunk ellenfélnek a negyeddöntőben. Barcelona.

Bővebben...

Angelis del Nero - La mia Strada: Az új titán

  • Írta: Suttogo

A győzelmet sohasem adják ingyen, s a milánói meccs után joggal érezhettem, hogy tényleg elképesztően nehéz volt idáig eljutni. Én mindig azt vallottam, hogy sohasem lehetsz elégedett önmagaddal, ha nem hoztad ki mindazt magadból, amit nem alapok nélkül vártál el, hanem amit tényleg tudtál, hogy megtudod csinálni.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció