dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Forza Juve per sempre

  • Írta: PG

A tegnapi mérkőzés keserű pirula volt mindenki számára és nehéz megemészteni. Ennek ellenére gyorsan túl kell rajta lépni. Le kell természetesen vonni a tanulságokat és talán idejében is kaptuk ezt a jó nagy pofont, talán még hasznos is lehet, hisz rávilágítottak azokra a hibákra, amelyeket orvosolni kell. Nem csak mi láttuk, hanem azok is, akik tudnak ezen változtatni.

Bővebben...

Ideje újra szerelembe esni

  • Írta: PG

Érdekes módon úgy veszem észre, hogy egy hosszúra nyúlt szenvedésnek tekintettem ezt a nyarat, és szinte kimerülve, megsebezve, megsértve ülök le ma este 18:00-kor megtekinteni a szezonnyitányt.

Bővebben...

Tűzkeresztség...

  • Írta: Kbalazs2

A történetet a legelejéről kell kezdenem, hogy minden kedves olvasó megérthesse, mekkora élményben volt részem 2017. augusztus 5-én, amikor a Tottenham Hotspur a Juventust fogadta barátságos mérkőzésen a méltán híres Wembley-stadionban.

Bővebben...

"Első Juve meccsem: óriási élmény volt"

  • Írta: Kbalazs2

1995-96 óta vagyok Juventus szurkoló. 13-14 éves lehettem, amikor először leültem a tv elé azzal a szándékkal, hogy na, most megnézek egy focimeccset elejétől a végéig, teljesen véletlenül éppen a Juventus játszott és hogy miért, nem tudom, de azonnal megszerettem a focit és a Juventust is.

Bővebben...

Hová tűnnek a legendák?

  • Írta: mikulalaci

Mint arról megannyi portál, nyomtatott sajtó és a média is beszámolt, a Barcelona brazil támadója, Neymar idén nyáron a fogasra akasztotta gránátvörös-kék mezét és a francia fővárosba tette át székhelyét.

Bővebben...

Andiamo!

  • Írta: PG

Én kértem fel mindenkit, hogy írjon a kerek évfordulóra egy kis visszaemlékezést, de azokban a percekben nem gondoltam rá, hogy talán én is írhatnék. Aztán az utóbbi napokban a srácok élményeit elolvasva úgy gondoltam, hogy én is leülök bepötyögni az érzéseimet – akasztják a hóhért ;)

Bővebben...

Belépés/Regisztráció