dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

L’anno zero

  • Írta: PG

Hol is kezdjem? Még sosem írtam megemlékezést, így lehet, nem lesz a legösszeszedettebb gondolatsor, de úgy érzem, ezeket meg kell osztanom Veletek és remélem, tetszeni fog Nektek.

Bővebben...

Végig a csúcson – 2012-2016

  • Írta: PG

Éppen túl voltunk az első szezonon Contéval, (bajnoki cím veretlenül!) 4 évnyi szerencsétlenkedés után. Csendben telt a nyári szünet a klubnál, mentek a szokásos találgatások a futballpiacon. Del Piero elment, Pogba, Cáceres, Asamoah, valamint a csodálatos, aranylábú Nicklas Bendtner érkezett…

Bővebben...

A Juventus és az európai elit

  • Írta: mikulalaci

2017-ben bátran kijelenthetjük, hogy a Juventus belépett Európa szűk elitjébe, sőt nem csupán belépett, hanem megvetette lábát a Barcelona, a Real Madrid, és a Bayern München hármasa között.

Bővebben...

A mercato elé

  • Írta: PG

Ami jelen állás szerint kedvenc csapatunknál történik, az nekem nagyon mellbevágó és lehangoló. Úgy gondoltam, tanulva az elvesztett Bl-döntőből, le fogjuk vonni a tanulságokat, megfogjuk tartani értékeinket minden áron és megfigyelve a gigászok játék és igazoláspolitikáját alkalmazkodunk a bevált módszerekhez és változtatunk az eddigi felfogásunkon, igazolások tekintetében. A Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München, azért indul mindig a Bajnokok Ligájában a végső győzelem komoly lehetőségével, mert biztosítva van náluk az állandóság, értékeiket nem herdálják el és csak egy-két poszton próbálnak még jobbak, lenni. Tehát betartják a fokozatosság elvét és csak akkor igazolnak, ha a meglévőnél jobb megoldást találnak. Ez a szisztéma az említett csapatok sikereinek egyik kulcsa. És ez biztosítja számukra a folyamatos jó szereplés állandó lehetőségét.

Bővebben...

Szurkoló vagy, szurkolj!

  • Írta: PG

Elmondom mi volt…. kisírt szemek, ölelések, üres tekintetek. Volt aki megkért, hogy ne hagyjuk abba, legalább mi ne, csináljuk tovább. Volt, aki megköszönte, hogy vagyunk, és volt, aki már a mérkőzés végét sem várta meg. Nem erre készültünk, egyikőnk sem, ezt nyugodtan leszögezhetem.

Bővebben...

A titok

  • Írta: PG

Egy titokkal fogom kezdeni. Valójában nem is eggyel, mert úgy érzem, sokan félreértenek engem, de kezdjük az elsővel.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció