dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Angelis del Nero - La mia strada: Extázis

  • Írta: Suttogo

Extázis

A trevisoi általános iskola elleni mérkőzés álomba illő volt. Ahogy elkezdtük a mérkőzést és megszereztem életem mai napig egyik legszebb találatát édesanyám nem győzte mindenkinek elújságolni, hogy ki is az ő kicsi fia. A mérkőzésen ezen a gólon kívül még hihetetlen sok gólt, szám szerint hatot sikerült gurítanom az ellenfélnek. Az ellenfél csapata teljesen összeomlott a mi csapatunk mámorító érzelmek közepette vonult le a pályáról, elképesztő 9-2-es végeredménnyel. Ez valami egészen új dolognak volt a kezdete, ezt mindannyian éreztük az hazafelé úton, az iskolai buszunkon.

Bővebben...

Egy új logóról

  • Írta: PG

„Mi emoziono quando leggo in qualche titolo di giornale la lettera J. Penso subito alla Juventus.” – Gianni Agnelli

Bővebben...

Angelis del Nero - La mia strada: Nincs megállás

  • Írta: Suttogo

A vicenzai általlános iskolások ellen játszott bemutatkozó mérkőzésem nem úgy indult, ahogy terveztem. A botrányos első félidőt követően mindenféle eszközzel próbáltam meggyőzni csapatunk edzőjét, Alberto Torretinit, hogy a második félidőben megmutassam mire is vagyok képes, de mindhiába, hatástalan volt.

Bővebben...

Angelis del Nero - La mia strada: Üresjárat

  • Írta: PG

A labdarúgás egyszerű sport. Csak futni kell tudni sokat meg rugdosni egy labdát. Na persze. Ezt remélem, senki nem gondolja komolyan. Ha tényleg ennyire egyszerű lenne, akkor mindenki profi futballista lenne a világon, aki rájönne, hogy így milyen magasságokba lehet jutni. 

Bővebben...

Miért Alex Sandro a szezon embere eddig a Juventusnál?

  • Írta: PG

Hihetetlen, de igaz, máris a 2016-17-es bajnokság felénél tartunk! Eddig ez egy elég furcsa szezon, de lassan-lassan beindulni látszik. Pár dolog változott, de a főbb csapásirányok között régi és már megszokott eseményekkel találkozhatunk. Kiszenvedett győzelmek, idegesítő gólok rögzített helyzetekből, néhány játékost szidtunk, néhányat Istenítettünk, rengeteg sérülés, zűrzavar a mercato körül, és a séta a serlegért év végén. Ez mind ismerős már évek óta…

Bővebben...

Made in China

  • Írta: PG

Kicsit elrugaszkodunk a Juventustól, bár olyan értelemben maradunk ebben a blogbejegyzésben, hogy Tevez mostani és Witsel lehetséges Kínába igazolásával mi is erőteljesen érintettek vagyunk. Dorogi László bejegyzése még a Serie A-t mélyebben felforgató átigazolások előtt - februárban - íródott, de minden szava igaz még most is, sőt egyre inkább az. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mi megy most a kínai futballban, ez a ti bejegyzésetek, a buli előtt még álljatok neki, megéri ;).

Bővebben...

Mit adhat nekünk Tomás Rincón?

  • Írta: PG

Nem nagyon szoktam és nem is nagyon szeretek csupán statisztikai alapon bejegyzést írni, mert nehéz úgy megőrizni a szubjektivitást, én pedig azt szeretem a legjobban abban, hogy írhatok. Azonban mind ismerjük a mondást, miszerint a tények makacs dolgok, és az is igaz, hogy sajnos nem láttam még túl sokat játszani legújabb szerzeményünket – bár ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció