dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

PG

PG

Ideje újra szerelembe esni

Érdekes módon úgy veszem észre, hogy egy hosszúra nyúlt szenvedésnek tekintettem ezt a nyarat, és szinte kimerülve, megsebezve, megsértve ülök le ma este 18:00-kor megtekinteni a szezonnyitányt.

Páros lábbal: Új kezdeményezés a JH-n!

A tegnapi folyamán a mi fejünkből is kipattant egy őrült ötlet (mint Allegrinek januárban), és rövid átbeszélés után úgy gondoljuk, egy olyan dolgot hozhatunk be az életedbe, amely tényleges feldobhatja a mérkőzések nézésének élményét.

Andiamo!

Én kértem fel mindenkit, hogy írjon a kerek évfordulóra egy kis visszaemlékezést, de azokban a percekben nem gondoltam rá, hogy talán én is írhatnék. Aztán az utóbbi napokban a srácok élményeit elolvasva úgy gondoltam, hogy én is leülök bepötyögni az érzéseimet – akasztják a hóhért ;)

L’anno zero

Hol is kezdjem? Még sosem írtam megemlékezést, így lehet, nem lesz a legösszeszedettebb gondolatsor, de úgy érzem, ezeket meg kell osztanom Veletek és remélem, tetszeni fog Nektek.

Végig a csúcson – 2012-2016

Éppen túl voltunk az első szezonon Contéval, (bajnoki cím veretlenül!) 4 évnyi szerencsétlenkedés után. Csendben telt a nyári szünet a klubnál, mentek a szokásos találgatások a futballpiacon. Del Piero elment, Pogba, Cáceres, Asamoah, valamint a csodálatos, aranylábú Nicklas Bendtner érkezett…

Bombák robbantak! - heti hírek

PG és deddy úgy döntöttek, hogy nem hagyják csak az újságokra a reménykedéseket, és az átigazolások bejelentését, ezért egész nyáron meglehetősen aktívak lesznek, és igyekeznek mindenkit tűzben tartani a Juventusszal kapcsolatban.

Bűnös vagy áldozat?

Azért teszem közzé ezt az írást, mert nem hiszem, hogy ebben a történetben csak Leonardo Bonucci lehet a bűnös. Nem hiszem, hogy ennek a megdöbbentő ügynek csakis ő lenne a negatív szereplője. Mindennek oka van és ennek az ügynek sem csak a játékos az okozója. Hiszem, hogy erről más is tehet, mert, ha nem is ilyen villámgyorsan, de a Juventusnál a már megszokott tendenciák ismétlődnek, amelyek minden évben sormintaszerűen jönnek és ez alól az idei mercato sem kivétel. Figyelembe véve az érkezők és távozók esetét, úgy gondolom, hogy valami hiba lehet nemcsak Bonuccinál, hanem a Corso Galileo Ferraris 32-ben is.

Belépés/Regisztráció