dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

PG

PG

Növekvő BL bevételek

A Juventus a Real Madridon és a Barcelonán kívül minden más klubnál több bevételt könyvelt el a Bajnokok Ligájában az elmúlt tíz évet figyelembe véve.

Buffon ötösei

A Juventus csapatkapitányát megkérték, hogy említsen meg öt-öt játékost, akikkel nagyon szeretett együtt játszani, de elöljáróban leszögezte, hogy sok védőt említ majd meg ;)

Hogyan lettem Juventus szurkoló? ll.rész - Csak ülök és mesélek

A gombfocinál hagytam abba az előző részt és még ott folytatom. A Santos volt a csapatom és nem volt ez véletlen, hisz a brazil futballnak olyan varázsa volt, hogy egy akkori tizenéves fantáziáját igencsak megragadta. Pelé már 15 éves korában a felnőttek között játszott és ez nagy hatással volt rám, hisz alig volt idősebb nálam, és amit tudott a labdával, az mindenkit felülmúlt. De Pelén kívül olyan világsztárok játszottak a Santosban, mint Lima, Mauro, Carlos Alberto, Zito, Clodoaldo, Coutinho, Pepe. Vírtuózok voltak. Ma is kívülről fújom az összeállítást Még az is tetszett a brazilok játékában, hogy egy-egy szép csel, trükk többet ért egy gólnál is. Csodák voltak.

Hogyan lettem Juventus szurkoló?

Egy öreg szurkoló vallomása magáról, az életéről, amely összefonódik a foci szeretetével, imádatával és arról a rögös útról, míg eljutott arra a pontra, hogy nyugodtan kijelenthette, hogy hazatalált, megtalálta azt a klubot, amit mindig is keresett, ahol megpihenhet: meg lett az csapat, amelynek a neve hallatán a szíve hevesebben kezdett dobogni, melyet egy életre választott, vagy inkább a sors sodorta és láncolta magához.

Írd velünk a jövőt!

Nézed a meccseket, de nem elég, ha a véleményedre csak a haverok reflektálnak? Egész nap Juventusszal kapcsolatos hírportálokat böngészed? Van ötleted, hogyan tehetnéd szebbé – jobbá a hazai szurkolók mindennapjait? És ezen felül még legalább közepes angol nyelvtudásod is van? Ez a te cikked!

Juventus Drukker Kocsma

Örömmel jelenthetjük be, hogy ezentúl Magyarországon nem csak a fórumcsoportunk neve büszkélkedhet ezzel a jelzővel, hanem egy ízig-vérig a nevéhez méltó létesítmény, a Stifler Home is.

Belépés/Regisztráció