dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

„A Juventus üzent mindenkinek”

  • Írta: Suttogo

Leonardo Bonucci a Mediaset Premiumnak tett nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a Barcelona kiejtését követően, a Genoa 4-0-s megsemmisítése az eufória utáni fontos üzenet volt.

Bővebben...

De Sciglio távozni akar

  • Írta: mikulalaci

Jelentések szerint az AC Milan védője, Mattia De Sciglio tudatta a milánóiak vezetésével a távozási szándékát.

Bővebben...

"Trükkös csapat a Monaco"

  • Írta: Kbalazs2

Annak ellenére, hogy a Juventus elkerülte a Real Madridot és az Atletico Madridot, Barzagli figyelmeztet, hogy a Monaco sem lesz sétagalopp.

Bővebben...

De Sciglio a Juvéban?

  • Írta: PG

Az olasz sajtó egyöntetű véleménye szerint Mattia De Sciglio tájékoztatta csapatát az AC Milant, hogy nem kívánja meghosszabbítani jelenlegi szerződését és a nyáron a Juventushoz szeretne csatlakozni.

Bővebben...

"Nem érdemlek dicséretet"

  • Írta: Kbalazs2

Max Allegri tisztelettel beszélt a BL-elődöntős ellenfelükről, ugyanakkor figyelmeztette csapatát, hogy a ma esti, Genoa elleni bajnoki sorsdöntő lehet a Scudettóért folyó harcban.

Bővebben...

Hivatalos: Bentancur a Juventus játékosa

  • Írta: PG

Hetek vagy inkább hónapok óta köztudott, hogy Rodrigo Bentancur a Boca Juniors csapatától a Juventushoz igazol. Korábban már megtörtént az orvosi vizsgálat így már csak a bejelentés váratott magára, amely a mai napon megtörtént.

Bővebben...

Tacchinardi szerint kedvező ellenfél a Monaco

  • Írta: Kbalazs2

Bár az elődöntő résztvevői elismerik és tiszteletben tartják a Monaco csapatát, Alessio Tacchinardi kitart azon álláspontja mellett, hogy az AS Monaco alkalmas ellenfél a Bianconeri számára.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció