dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

A Juventus Hungary kommentjei

  • Írta: mikulalaci

A héten az oldal születésnapját ünnepeljük, ezen apropóból pedig minden nap bemutatkozik egy szerkesztő, aki megosztja Veletek az oldallal kapcsolatos élményeit. Ezúttal azonban a kommentek közül szemezgettünk párat, amiken jókat derültünk.

Bővebben...

„Boldog vagyok a Juventusnál”

  • Írta: mikulalaci

A Juventus csatára, Paulo Dybala megnyugtatta a csapat szurkolóit, ugyanis kijelentette, hogy nem áll szándékában a Barcelonához igazolni.

Bővebben...

„Ajánlatot tettünk Keitáért”

  • Írta: mikulalaci

A Juventus átigazolásokért felelős igazgatója, Beppe Marotta is jelen volt a tegnap este megrendezett bajnoki sorsoláson, amelynek alkalmával interjút adott a Mediaset Premium munkatársainak.

Bővebben...

L’anno zero

  • Írta: PG

Hol is kezdjem? Még sosem írtam megemlékezést, így lehet, nem lesz a legösszeszedettebb gondolatsor, de úgy érzem, ezeket meg kell osztanom Veletek és remélem, tetszeni fog Nektek.

Bővebben...

Elkészült a Serie A menetrendje

  • Írta: mikulalaci

A 2017-2018-as olasz bajnoki kiírás 2017. augusztus 19-én és 20-án veszi kezdetét és 2018. május 20-án ér véget. A megszokottól viszonylag hamarabb fejeződik be az olasz pontvadászat, de a sorsoláskor figyelembe vették a 2018-as labdarúgó világbajnokság kezdési időpontját, így elengedő ideje lehet az olasz válogatottnak a tornára való felkészülésre.

Bővebben...

„Köszönöm, Fiorentina”

  • Írta: mikulalaci

A Juventus egyik új igazolása, a Fiorentina csapatától szerződtetett Federico Bernardeschi hivatalos Instagramján keresztül köszönte meg a firenzei alakulatnak, hogy felnevelték és embert faragtak belőle, majd megígérte, hogy feltétel nélkül mindent megtesz a Juventusért.

Bővebben...

Matuidi ismét opció

  • Írta: mikulalaci

A Juventus listájának élén újra a PSG középpályása, Blaise Matuidi szerepel, miután Matic egyre közelebb van a Manchester Unitedhez, továbbá a hírek szerint Emre Can szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalásai jó irányba haladnak.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Belépés/Regisztráció