dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

"Együtt nőttünk fel"

  • Írta: Kbalazs2

A Juventus és az olasz válogatott csapatkapitánya méltó módon búcsúzott az aktív pályafutását befejező római legendától, Francesco Tottitól.

Bővebben...

"Nem félünk a Real Madridtól"

  • Írta: Ruida

Beppe Marotta a mai mérkőzés előtti nyilatkozatában már a Bajnokok Ligája döntőre és a nyári átigazolási időszakra hangolódott.

Bővebben...

A támadósorba érkezhet az első igazolás

  • Írta: Ruida

Az újságírók beindították a pletykaáradatot, napról napra újabb neveket dobnak be a Juventus kapcsán, Marotta tegnapi nyilatkozata, miszerint a támadószekció erősítésre szorul, pedig csak olaj a tűzre. Az olasz portálok szerint a lenti négy játékosból kerülhet ki a befutó, adott esetben befutók.

Bővebben...

Dybala dolgozik a jobboson

  • Írta: deddycool

A csatár keményen dolgozik a jobb lábán, mert úgy érzi az ellenfeleknek könnyű dolga van, ha csak az egyik lábával tud jól lőnni.

Bővebben...

Gaetano Scirea emlékére

  • Írta: PG

A mai napon, 1953. május 25-én született a Juventus talán legnagyobb legendája Gaetano Scirea. A Juventus kapitánya, szellemi vezére, minden idők talán legjobb középhátvédje, aki nem egy játékos volt a többi közül, hanem „a játékos. ”Az az ember, labdarúgó, akit mindig mindenhol elismertek, tiszteltek.

Bővebben...

Morata közel a Milanhoz!?

  • Írta: deddycool

Jelentések szerint a Real Madrid támadója közel áll ahhoz, hogy nyáron áttegye székhelyét Milánóba.

Bővebben...

Hétmillió eurót ajánlanak Mandzukicnak

  • Írta: mikulalaci

A horvát válogatott játékos, Mario Mandzukic az idényben történt formációváltásnak köszönhetően lett a csapat egyik kirobbanthatatlan tagja, akit most az egyik török klub szeretne a soraiban tudni.

Bővebben...

Hazai mezében a Juventus a BL-döntőn

  • Írta: mikulalaci

A június harmadikán megrendezendő Bajnokok Ligája döntőjében a Juventus a hazai szerelésében, míg a Real Madrid nagy meglepetésre a második számú, lila mezében lép pályára.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Belépés/Regisztráció