dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Utazás

Oldalunk a Ragazzi Ungheresi Juventus-szal karöltve a következő túrákat ajánlja olvasói figyelmébe:

 

JUVENTUS-EMPOLI

2017. február 26. 15:00*, Torino – Juventus Stadium

ÁR: 205€, amely a következőket tartalmazza:

  • saját névre szóló belépőt a Juventus-Empoli mérkőzésre
  • egy éjszaka szállást egy torinói hotelben, saját fürdőszobával, törölközővel
  • idegenforgalmi adót
  • bőséges büféreggelit
  • oda-vissza utazás minden költségét kényelmes autóbusszal
  • ajándék RUJ szurkolói sálat és matricákat
  • tombolát a buszon egy eredeti Juventus mezért
  • olasz nyelvleckét, a túrához hasznos mondatokkal és kifejezésekkel
  • vezetett torinói városnézést

Program

Szombaton délelőtt érkezünk Torinóba, s rögtön a stadion felé vesszük az irányt. Itt, aki előre jelezte**, részt vesz a stadiontúrán, s meglátogatja a Juventus múzeum kincseit. Vásárlásra is lesz lehetőség a Juvestoreban, valamint a stadion melletti bevásárlóközpontban.

Kora délután elfoglaljuk szállásunkat, majd délután szabadidőt biztosítunk mindenki számára. Aki szeretne, csatlakozhat egy 2 órás torinói, gyalogos városnézésre: megmutatjuk nektek Torinó legfontosabb nevezetességeit, hogy mindenki jobban megismerje ezt a sokak által alábecsült várost.

Vasárnap kényelmesen felkelünk, majd a bőséges reggeli után a stadionhoz megyünk. Mindenki elveszhet a meccs előtti nyüzsgésben a szurkolói relikviákat árusító standok között, vagy elcsábulhat a friss húsokat grillező tipikus, meccs előtti street food bárok illatának. A stadion kapuit két órával a kezdősípszó előtt nyitják, ekkortól már bárki elfoglalhatja helyét a lelátón, élvezve a bemelítéstől kezdve a végső sípszóig a stadion vibráló atmoszféráját. A mérkőzés után élményekkel gazdagon ülünk fel a buszra, s indulunk haza Magyarországra.

**A stadiontúrán való részvételre és a múzeumlátogatásra fakultatív módon van lehetőség, ám ezt a szándékot jelentkezéskor kérnénk jelezni. Aki részt szeretne venni rajta, előre kell majd kifizetnie az összeget, hogy le tudjuk foglalni a helyeket. Az ára 22 euro, mely tartalmazza a stadiontúra és a múzeumlátogatás díját is.

A túra ára nem tartalmazza a városnézés alatt használt tömegközlekedési eszközök árát (2 menetjegy szükséges, mely 3 euróba kerül). Ezen kívül nincsen semmilyen rejtett vagy plusz költség.

INDULÁS: február 24. pénteken 21:00*

FELSZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK: Budapest (később egyeztetett helyszínen), Székesfehérvári pihenőhely Shell kút M7, Keresztúri pihenőhely Shell kút M7

ÉRKEZÉS: február 27. hétfőn a délelőtti órákban*

JELENTKEZÉS: Jelentkezéshez küldd el a következő adataidat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre: teljes név, állampolgárság, születési dátum, telefonszám, preferált felszállási hely, stadiontúra+múzeum igen vagy nem. A válaszemailben megkapod a számlaszámot, amire utalni kell.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: január 10, vagy a szabad helyek függvényében.

JELENTKEZÉS FELTÉTELE: 150 euro előleg elutalása jelentkezéskor.

*A mérkőzés kezdési időpontja még nem fix, ennek esetleges változásával a túra programja is változhat.

 

 

Jó szurkolást a helyszínen is!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció