dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Kamera által homályosan

  • Írta: KennyVice

Úgy tűnik, a 2018/19-es szezon igazi mérföldkő lesz a Serie A életében. Nem csupán azért, mert az első négy helyezés a bajnoki tabellán automatikus Bajnokok Ligája-indulást ér, hanem mert a televíziós közvetítési díjakból származó bevételek elosztásának struktúrája is változni fog a közepes és nagy klubok között.

Bővebben...

Tíz centiméter

  • Írta: MetomanX

Nehéz elkezdeni írni ezeket a sorokat egy ilyen mérkőzés, egy ilyen varázslatos este után. Leginkább azért, mert annyi mindent mondanék, de fogalmam sincs, hol kezdjem. Hiszen egy olyan történetről kell mesélnem, aminek a végét már minden olvasó ismeri. Így hát jöjjön először az eredmény: Tottenham – Juventus 1:2, összesítésben 4:3 a Juvénak!

Bővebben...

A Juventus Hungary labdarúgó csapata

  • Írta: mikulalaci

A 2017-2018-as szezon felétől az oldalunk nevét viselő csapattal találkozhattok a Szolnoki Kispályás Labdarúgó Bajnokság I. osztályában, illetve az ugyancsak Szolnokon megrendezendő teremlabdarúgó bajnokságon.

Bővebben...

Isten Éltessen Kapitány!

  • Írta: PG

Ezt a bejegyzést egyes szám első személyben írom hozzád, Gigi! Sokat gondolkodok, hogy a játékosokat, akiket minden héten ámulattal nézek tegeznem illik e, vagy tartsak e valamiféle távolságot még a köszönésben is. Aztán eszembe jut, hogy – még ha csak televízión át is - , de több időt töltöttünk mi már együtt ahhoz, hogy csak úgy lemagázzalak.

Bővebben...

A Juventus és azok a július tizennegyedikék

  • Írta: mikulalaci

Nem régen látott napvilágot egy kép négy jelentős dátummal, amelyek mindegyike érzékenyen érintette a Juventust. A dolog érdekessége, hogy a dátumoknál csupán az évszámok különböznek, a hónap és a nap viszont ugyanaz.

Bővebben...

Cagliari – Juventus beharangozó

  • Írta: KasGyula

A szezon felének lezárásaként utolsó fellépésünkre készülünk Szardínia szigetén ma este a Cagliari ellen. Nagyon kellemes lenne szépen befejezni a téli pihenő előtti utolsó meccsünket és erre, mint mindig, jó esélyeink vannak.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció