dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Ventura lehet, hogy jót tett az olasz focinak?

  • Írta: KasGyula

Bármennyire furcsán hangzik, lehet Venturát nem kéne ugyan szenté avatni, de biztos, hogy sokat köszönhetnek ennek a középszerű képességekkel rendelkező edzőnek. Ez az ember elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a Squadra Azzurra dicstelenül leszerepeljen a kvalifikációs mérkőzéseken a svédekkel szemben, megtörve ezzel azt a gyönyörű sorozatot, amely során 60 esztendő minden világbajnoki torna részvevőjévé tette Olaszországot és nem mellesleg világbajnoki címeket szerzett.

Bővebben...

Hogyan lettem Juventus szurkoló?

  • Írta: PG

Egy öreg szurkoló vallomása magáról, az életéről, amely összefonódik a foci szeretetével, imádatával és arról a rögös útról, míg eljutott arra a pontra, hogy nyugodtan kijelenthette, hogy hazatalált, megtalálta azt a klubot, amit mindig is keresett, ahol megpihenhet: meg lett az csapat, amelynek a neve hallatán a szíve hevesebben kezdett dobogni, melyet egy életre választott, vagy inkább a sors sodorta és láncolta magához.

Bővebben...

Forza Juve per sempre

  • Írta: PG

A tegnapi mérkőzés keserű pirula volt mindenki számára és nehéz megemészteni. Ennek ellenére gyorsan túl kell rajta lépni. Le kell természetesen vonni a tanulságokat és talán idejében is kaptuk ezt a jó nagy pofont, talán még hasznos is lehet, hisz rávilágítottak azokra a hibákra, amelyeket orvosolni kell. Nem csak mi láttuk, hanem azok is, akik tudnak ezen változtatni.

Bővebben...

Ideje újra szerelembe esni

  • Írta: PG

Érdekes módon úgy veszem észre, hogy egy hosszúra nyúlt szenvedésnek tekintettem ezt a nyarat, és szinte kimerülve, megsebezve, megsértve ülök le ma este 18:00-kor megtekinteni a szezonnyitányt.

Bővebben...

Tűzkeresztség...

  • Írta: Kbalazs2

A történetet a legelejéről kell kezdenem, hogy minden kedves olvasó megérthesse, mekkora élményben volt részem 2017. augusztus 5-én, amikor a Tottenham Hotspur a Juventust fogadta barátságos mérkőzésen a méltán híres Wembley-stadionban.

Bővebben...

"Első Juve meccsem: óriási élmény volt"

  • Írta: Kbalazs2

1995-96 óta vagyok Juventus szurkoló. 13-14 éves lehettem, amikor először leültem a tv elé azzal a szándékkal, hogy na, most megnézek egy focimeccset elejétől a végéig, teljesen véletlenül éppen a Juventus játszott és hogy miért, nem tudom, de azonnal megszerettem a focit és a Juventust is.

Bővebben...

Belépés/Regisztráció