dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Forza Juve per sempre

Forza Juve per sempre

A tegnapi mérkőzés keserű pirula volt mindenki számára és nehéz megemészteni. Ennek ellenére gyorsan túl kell rajta lépni. Le kell természetesen vonni a tanulságokat és talán idejében is kaptuk ezt a jó nagy pofont, talán még hasznos is lehet, hisz rávilágítottak azokra a hibákra, amelyeket orvosolni kell. Nem csak mi láttuk, hanem azok is, akik tudnak ezen változtatni.

Nem jó előjelekkel mentünk erre a találkozóra és valljuk be csodaszámba ment volna, ha most egy kiugróan szép eredményt érünk el, mint tavaly. Nagyon rosszak voltak az előjelek, és ha nem vagyunk Juventus szurkolók, akkor ezt a meccset fix egyesre, vagy egy keserves döntetlenre fogadtuk volna meg a tippmixen. Sajnos vannak ilyen napok is, ezt el kell fogadnunk. Képzeljétek, mit éreztek tavaly a Barca szurkolók, mikor tönkre vertük őket és még a visszavágón sem tudtak semmit tenni Neymarostól, mindenestől. Szóval megesik ez mindenkivel, nem mi vagyunk az egyedüliek, még ha ez most sovány vigasz is a számunkra. Ilyen az élet. Ilyen a futball… egyszer kerék, egyszer talp. Most nem jól álltunk a talpunkon. Lehet, hogy jobban kellett volna igazolni, de lehet az sem segített volna. Felesleges szidni a játékosokat, edzőt, vezetőséget, hisz annyi örömet szereztek már nekünk, hogy egy-egy kudarc belefér, ha tanulságos még hasznos is lehet, de semmiképpen nem alkalmas arra, hogy most aztán világvége hangulat legyen, mert azzal se mi sem a csapat nem lesz előrébb. Szerintem az ilyen meccsekből tanulni kell és biztos vagyok benne, hogy fognak is. Azoknak a szurkolóknak hívnám fel a figyelmét, akik most tele szájjal szidnak mindenkit, hogy az nem méltó hozzánk Juventus szurkolókhoz. Az igazi juventinók minden helyzetben kitartanak csapatuk mellett, leginkább ez akkor fontos, ha döcög a szekér. Voltunk mi már rosszabb helyzetben is, akár a másodosztályra utalok, akár a hetedik helyekre és mégis túléltük és Juventus szurkolók maradtunk. Ez nem egy divat, hóbort, hanem egy életérzés. Juventus szurkolónak lenni kiváltság. Ez egy gyönyörű patinás klub, aki mindig túl tudta tenni magát a gondokon és szállította nekünk is a dicsőségeket.

Álljunk, hát meg egy pillanatra, gondolkodjunk el mennyi szépet kaptunk csak az utóbbi években, emeljük fel a fejünket, és ahogy a győzelmeket, úgy a vereséget is viseljük büszkén alázattal, nem semmirevaló fröcsögéssel. Az nem a Juventus szurkolók filozófiája. Álljunk ki csapatunk mellett, jóban - rosszban, ezt teszi egy igazi szurkoló.

Húzzuk ki magunkat, örüljünk, hogy ennek a klubnak szurkolunk, legyünk büszkék, rá mert, ahogy mindig most is jóra fordulnak a dolgok és sok örömet fognak még fiaink nekünk szerezni.  

Fino alle Fine!

/Kas Gyula/

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció