dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

A Juventus Hungary labdarúgó csapata

A Juventus Hungary labdarúgó csapata

A 2017-2018-as szezon felétől az oldalunk nevét viselő csapattal találkozhattok a Szolnoki Kispályás Labdarúgó Bajnokság I. osztályában, illetve az ugyancsak Szolnokon megrendezendő teremlabdarúgó bajnokságon.

A Juventus Hungary és a csapat kapitánya, Bíró Gábor decemberben úgy döntöttek, hogy a jövőben a 17 éve alapított gárda JuventusHungary néven fut tovább. Ennek méltó debütálását a kispályás bajnokság téli szünetében szervezett teremtornára időzítették, amelynek fordulói vasárnaponként kerülnek megrendezésre a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium csarnokában.

A csapatot 2001-ben alapították, akik között ott volt Bíró Gábor is, aki mára a gárda kapitánya, illetve egy helybéli iskola testnevelője. A megalakulás után a sikerek még várattak magukra, majd később a csapat az összeszokottságnak és a kellő rutinnak hála, pár éven belül a harmadosztályt hátrahagyva a legjobbak között találta magát. Immáron 9 éve szerepelnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság legjobbjai között, amely sorozatnak állandó tagjai. A 2001-es csapatból mindösszesen hatan maradtak, kiegészülve újabb játékosokkal.

 „A legszebb emlék? Egyértelműen az a bizonyos 2007-2008-as szezon, amikor megnyertük a másodosztályú bajnokságot. Azonban a legmagasabb szinten eltöltött évekre is nagyon büszkék vagyunk, hiszen jól helytállunk valamennyi évben és ez büszkeséggel tölt el minket. Állandó résztvevői vagyunk az egyébként meglehetősen szűk rétegnek, akik első osztályú tagsággal rendelkeznek.”- mondta Gábor.

„Meddig szeretnék futballozni? Amennyiben egészségem engedi, akkor még nagyon sokáig szeretnék játszani, így vélekednek a csapattársaim is. Nyilván nem lehet előre látni egy esetleges sérülést, de mindenképpen a pályán szeretném tölteni minden szabadidőmet.”-zárta mondandóját.

A mai napon a mérkőzés előtt a csapat egyik támadójának, Lendvai Kristófnak a Papájára emlékeztek, aki ezen a héten hunyt el. A rövid megemlékezés után kezdetét vette a mérkőzés, azonban a félidőben 2-0-t mutatott az eredményjelző az ellenfél javára. A fordulás után a JH csapata megrázta magát, ezzel megfordítva a mérkőzés állását, így 3-2-re módosult az eredmény. A nagy rohamok közepette sikerült még egy találatot szerezniük, de a játékvezető érvénytelenítette azt. Az utolsó percek drámaira sikerültek, hiszen a hatoson belül egy remekre szabott becsúszást követően a bíró ismét belenyúlt a mérkőzésbe, aki büntetőt ítélt kezezésért. Sajnos az ellenfél értékesítette a hétméterest, így 3-3 lett a találkozó végeredménye.

kristofemlek

A JuventusHungary csapatának tagjai még nagyon sokáig szeretnének ezzel a csodálatos sporttal, a labdarúgással foglalkozni, így az elmúlt 17 év után kívánjuk, hogy legalább még egyszer ennyi időt tölthessenek a pályán a szabadidejüket nem sajnálva!

Csapattagok:

Bíró Zoltán, Kiss Ádám, Bíró Gábor, Szabó Dávid, Törőcsik Norbert, Habony András, Házi Ferenc, Perényi József, Perényi Péter, Polyák Zoltán, Lendvai Kristóf, Csató György, Mikula László

Forza Ragazzi! Forza JuventusHungary!

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció