dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

JTV

Juventus Channel

A Juventus Channel 2006. november 1-étől indult útjának a Sky Italia 231-es csatornahelyén. A klub hivatalos televíziós csatornája lehetőséget biztosít a szurkolók számára, hogy szélesebb betekintést nyerhessenek a bianconerok világába.

A szurkolók igazi meccshangulatnak lehetnek részesei, méghozzá egy olyan újságírónak és egyben szakértőnek köszönhetően, aki korábban a Juventusnál futballozott. Sergio Brio-ról van szó, aki élőben kommentálja a csapat mérkőzéseit. Az élő közvetítések mellett, játékosokkal, a szakmai stáb tagjaival, és szurkolókkal készített mérkőzés előtti és utáni interjúkat láthatnak a csatorna nézői, emellett betekintést nyerhetnek a színfalak mögé.

A csatorna előfizetői olyan show műsorokat élvezhetnek, mint a 231 show, amely vasárnap estéként kerül képernyőre és a klub aktuális mérkőzései kerülnek megvitatásra, vagy péntekenként a Filo Diretto, ahol a játékosok a szurkolók kérdéseire válaszolnak a csatorna vinovoi stúdiójában.

Mindemellett, a Juventus Channel a csapattal kapcsolatos elemzéseket, interjúkat, edzéseket és legendás összecsapásokat is közvetít nézőinek heti rendszerességgel.

Új név, régi tartalom
A Juventus Channel 2013. július 12-étől JTV néven fut. A csatorna új műsorvezetője az a Cristina Chiabotto, aki amellett, hogy természetesen az Öreg Hölgyért rajong, 2004-ben Miss Olaszországnak választották meg.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció