dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Juventus Store

Mint minden nagy futball klub, úgy a Juventus is rendelkezik saját boltokkal, amelyeket mi csak Juventus Store-ként ismerünk. Aki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy Torinóban tekinti meg kedvenceit, a város több pontján is találkozhat Juventus Store-okkal.

STADIUM MEGASTORE c/o Centro Commerciale Area12
Strada Altessano 141, 10151 Torino
Hétfőtől vasárnapig 9:00-21:00.

TORINO CITY CENTER
Via Garibaldi 4/E, 10122 Torino
Hétfőtől vasárnapig 10:00-19:30

JUVENTUS STORE 8 Gallery
Via Nizza 262, 10126 Torino
Hétfő 14:00-22:00, kedd - vasárnap 10:00-22:00.
Emellett meccsnapokon a Juventus Stadium környékén is lehetőség adódik eredeti Juventusos ereklyék beszerzésére.

JUVENTUS GAMEDAY STORES
A Juventus Stadium északi és déli bejáratánál találhatóak meg. Nyitva meccsnapokon a kezdés előtt 2 órával és a meccs után fél óráig.

JUVENTUS VIP STORE
A Juventus Stadium-ban található értékesítési pont. Nyitva meccsnapokon.

Természetesen online is vásárolhatunk termékeket méghozzá az alábbi oldalon.

Szerkesztőségünk rengeteg e-mailt, üzenetet kapott korábban a Juve Store-ral kapcsolatos rendelés és kiszállítást illetően. Az alábbiakban a klub által ismertetett szállítási módot és költségeket ismertetjük veletek. A Juventus hivatalos külföldi futárszolgálata a UPS. A UPS futárszolgálat hétfőtől péntekig szállítja megrendeléseit. A szállítási idő változó, természetesen függ attól, hogy mely országból érkezett a rendelés. Amennyiben a futár a szállításkor nem éri el az ügyfelet, még két alkalommal megkísérli átadni a csomagot, ha nem sikerül, úgy kapcsolatba lép a rendelővel. Amennyiben a megrendelő a tényleges elérhetőséget adta meg, úgy a megbeszélés és a kiszállítás gyorsan végbemegy. A futár e-mail-ben tájékoztatja a megrendelőt a szállítás állapotáról. E szolgáltatás automatikus, amennyiben a vásárló a saját e-mail címét adta meg a rendelés leadásakor. A szállítási cím kitöltésekor nem javasoljuk a postafiók megadását, mert a megrendelt termék ez esetben nem biztos, hogy célba ér. A címzettnek való kiszállításkor (amelyet a címzett aláírásával igazol) a JuveStore.com nem vállal felelősséget a termék esetleges meg nem érkezése esetén. Ha egy ország nem szerepel a szállítási listán, az azt jelenti, hogy a kiszállítás sikeressége, abban az esetben, nem garantált.

Szállítási költség
A szállítási költség függ az adott országtól, valamint a termék súlyától. A rendelés megerősítése előtt, a megrendelő időben értesülni fog a költségekről.

Szállítási idő
A megrendelés regisztrálását követő 24 órán belül kezdődik meg a termék kiszállítása. Onnantól számítva a csomagnak 48-72 órán belül kell megérkeznie Európán belül és további három, vagy több munkanapon belül nem EU-s országok esetén. Késés csupán azokban az esetekben fordulhat elő, amennyiben a termék éppen nincs raktáron, vagy vis maior helyzet fordul elő. Ha ez áll fenn, úgy nyolc munkanapon belül írjon üzenetet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy hívja a +39 02/26303235-36-37-38-as telefonszámot. A szállítás késlekedését természetesen ünnepnapok is előidézhetik .

Egyéb költségek
A nem-EU-s országokba történő szállításkor a termékeket vám és egyéb adók sújthatják. Minden ilyen plusz költséget a címzettnek kell állnia. Amennyiben a megrendelő lemond rendeléséről, vagy a kiszállítás valamilyen ok miatt nem lehetséges (rossz cím, telefonszám, a címzett tartós távolléte a szállítmány megérkezésekor, vagy egyéb más ok) úgy a megrendelő a következő költségeket lesz köteles megfizetni: szállítási költség, visszaszállítási költség, valamint a határon kiszabott egyéb adók. E költségeket teljes egészében a megrendelőnek kell állnia. Mindössze a termék ára kerül megtérítésre.
A költségek és adók országonként eltérőek. Az ezekkel kapcsolatos információkért, kérjük lépjen kapcsolatba országa vámhivatalával.

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció