dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

DC-magyarázat

A Parma új igazolása, Paolo De Ceglie már alig várja, hogy újrakezdhesse pályafutását.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, már az első nap pozitív élményekkel gazdagodtam” – mondta De Ceglie sajtótájékoztatóján. „Nagyszerű klubba kerültem. A sok más egyéb ok mellett karrierem újrakezdése miatt választottam a Parma csapatát. Az elmúlt években sok nehézséggel küszködtem, főként sérülésekkel. Az edző dönt a posztomról, bárhol el tudok játszani. Honnan fogom tudni, hogy ez az év jól zárult-e? Ha nem az egyéni, hanem a csapat által kitűzött célokat sikerül elérnünk.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net
Előző cikk: « Mozgalmas nap
Következő cikk: Tevez újra a válogatottban? »

#3 alexGiCamo » 2014-09-05 12:43

Idézet - Marczi13:
én sajnálom a srácot, sokkal több volt benne, a legnagyobb baj mindig az volt, hogy mikorra éppen belelendült volna, jött egy sérülés...mindenesetre, sok sikert a parmában, ott a volt juventusos emberek valahogy mindig magukra találtak, még Amauri is rúgott ott gólt, ez pedig már magában elegendő érv...:)

:lol: Ezt az Amauris részhez
Osztom a véleményed .
Sok sikert Parma-ban , Ashton !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!
+1
alexGiCamo
alexGiCamo

#2 Marczi13 » 2014-09-05 10:26

én sajnálom a srácot, sokkal több volt benne, a legnagyobb baj mindig az volt, hogy mikorra éppen belelendült volna, jött egy sérülés...minde nesetre, sok sikert a parmában, ott a volt juventusos emberek valahogy mindig magukra találtak, még Amauri is rúgott ott gólt, ez pedig már magában elegendő érv...:)
+4
Marczi13
Marczi13

#1 Othar » 2014-09-05 00:40

De Ceglie egy szorgos, alázatos játékos, aki meggyőződésem szerint nagy hasznára lesz a Parmának. Sok sikert Neki a továbbiakban!
+5
Othar
Othar

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció