dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Allegri: Padoin kezd, Isla távozik

Max Allegri a mai sajtótájékoztatót több témát is érintett. Az átigazolások mellett a holnapi kezdő kapcsán is felvázolta elképzeléseit.

„Marchisio a válogatott szünet után térhet vissza, azonban Khedira felépülése még távoli. Asamoah megkezdte a felzárkózást, de a labdás edzések még váratnak magukra, Morata viszont újra teljes értékű munkát végez. Ami az átigazolásokat illeti, Comanért befutott egy ajánlat, a játékos pedig a Bayern München mellett döntött. Számoltam volna vele, de nem akartuk kikényszeríteni a maradását. Llorente távozása betervezett volt. Sajnálom, mert egy remek hozzáállást tanusító játékos hagyja el ezáltal a csapatot. Isla nem lesz ott a keretben, ugyanis jó eséllyel ő is más klubnál folytatja.”

Ahogy egy héttel ezelőtt, Allegri ismét elárulta, hogy ki kap szerepet Marchisio posztján. 

„Cuadrado nagyon hasznos a támadásoknál. Szélsőként, irányítóként és akár árnyékékként is bevethető.  Padoin ismét kezdő lesz, ugyanis ő az egyetlen, aki képes a védelem előtt játszani. Kipróbáltam másokat is az adott poszton, de nem szeretnék hazárdírozni. Jól játszottunk a múlt héten. Többet birtokoltuk a labdát, azonban az Udinese kis túlzással egy kapura lövéssel megnyerte a meccset. Draxler és Cuadrado egyszerre a pályán? Az edző feladata az, hogy a lehető legtöbbet kihozza a rendelkezésre álló keretből. A piac teljesen kiszámíthatatlan. Coman távozása nélkül nem igen lett volna további érkező. Hosszú szezonnak nézünk elébe és valószínűleg több szisztémát is kipróbálunk. A lényeg az, hogy mint csapat fenntartsunk egy szintet. 

Az új igazolások esetleges játszatása is felmerült.

„Alex Sandro egyenlőre a padon foglal helyet, még szoknia kell a környezetet. Dybala ezzel szemben ott lesz az első perctől. Cuadrado csak most érkezett, az viszont biztos, hogy fontos játékosról van szó. Zaza távozna? Közel sem. Egy fiatal játékosról van szó, akinek egy kis időre van szüksége. Igazolni fogja a játékerejét. Hasonló a helyzet, mint egy évvel ezelőtt Morata kapcsán."

További információk

  • Forrás: tuttomercatoweb.com

#2 ferigabi06 » 2015-08-30 12:29

Remélem erre a meccsre össze/összébb áll a csapat,mert ez nagyon új csapat még és igen nagy a felfordulás és ahogy látom Allegri fejében is...
De ha valamikor,akkor ma kell megmutatni!
FORZA JUVE!!!
+1
ferigabi06
ferigabi06

#1 giorgio007 » 2015-08-30 08:10

"Padoin ismét kezdő lesz, ugyanis ő az egyetlen, aki képes a védelem előtt játszani." Akkor van baj nem kicsi :D
giorgio007
giorgio007

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció