dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Koefficiens: Olaszország közelít Angliához

Koefficiens: Olaszország közelít Angliához

Egyre közelebb kerül Olaszország Angliához a negyedik, még Bajnokok Ligáját érő bajnoki helyért folyó versenyben.

Mint ismert, a Serie A együttesek jelenleg csak a tavalyi idény első és második helyezettjét indíthatják közvetlenül a BL csoportkörében, míg a harmadik a selejtező play-off körében csatlakozik be a küzdelembe.

Ezzel szemben a Premier League-ben az első három helyezett automatikus tagja a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörének és a csak a negyediknek kell selejtezőt játszania.

Annak érdekében, hogy a 2017/18-as szezontól forduljon a kocka a két liga helyzetét illetően, Olaszországnak koefficiens pontok tekintetében meg kell előznie Angliát.

Ezen a héten jobban teljesítettek a talján gárdák Európában, miután négy csapatuk is győzelmet könyvelhetett el és csak egy csapat szenvedett vereséget, míg a Premier League-ben érdekelt együttesek közül két győzelem, két döntetlen és két kudarc volt a mérleg.

A frissített koefficiens pontok tekintetében Anglia 66.409, míg Olaszország 62.939 egységgel rendelkezik. A héten elért eredményeknek köszönhetően Olaszország 0,584 egységgel megközelítette Angliát.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 kisfeju » 2015-10-02 20:28

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
kisfeju
kisfeju

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció