dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Giovinco a Juventusnak szurkol

Giovinco a Juventusnak szurkol

A Toronto csapatában tündöklő Sebastian Giovinco reméli, hogy volt csapata győzelmet tud aratni vasárnap este az Inter ellen.

Már mindenki nagyon várja a vasárnapi derbit, így érthető, hogy jelenleg minden e körül forog. Ezzel kapcsolatban az Amerikában légióskodó „Atom Anti” is megosztotta a véleményét.

„Nehéz meccsnek ígérkezik, de remélem, a volt csapattársaim képesek lesznek elhozni a három pontot. Nagyon fontos lenne a győzelem, hogy feljebb tudjanak lépni a tabellán. Nehéz megmondani, hogy egy esetleges vereség végleg eloszlatná-e a Scudettoval kapcsolatos vágyálmokat, talán nem, mert még csak most kezdődött a bajnokság. Nem tudtam az összes Juve meccset megnézni, mert sokszor  egy időbe esnek a tréningekkel. A csapat nagyon megváltozott, sok kulcsjátékos távozott, így érthetőek a kezdeti nehézségek. Torinóban az emberek hozzászoktak a jó eredményekhez, de időbe telik mire az új taktika beérik, emiatt türelmesnek kell lenniük” – mondta Giovinco.

„Pletykák rólam és az Interről? Erről nem hallottam semmit.”

Hol fogod megtekinteni a meccset?

„Ez a tréningek beosztásától függ, lehet otthon, de lehetséges, hogy néhány baráttal egy pubban. Hiányoznak-e ezek a mérkőzések? Persze, nagyon is, de a válogatott meccsek némileg kompenzálni tudják az ilyen intenzitású találkozókat.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 total90 » 2015-10-17 14:58

Jol tolja USA-ban, szerintem attol, hogy eligazolt maradt o Juventino.
+4
total90
total90

#1 Kispesti » 2015-10-17 13:00

Még szép,hogy nekünk szurkol.
+3
Kispesti
Kispesti

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció