dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Marotta: Vidal a nagyobb fizetést választotta

Marotta: Vidal a nagyobb fizetést választotta

Allegri, Pogba, Berardi. Három név, amelyek sokszor fognak még visszaköszönni a címlapokról az előttünk álló hónapok során. Beppe Marotta mindhármuk kapcsán próbálta tisztázni a helyzetet.

„Amikor edzőváltás mellett döntesz, annak általában két oka lehet. Rosszul megy a csapatnak vagy egy ciklus véget ér. Allegri még a ciklus elején jár és mindkét fél hajlandóságot mutat a folytatásra. Nem hiszem, hogy más csapat többet tudna számára nyújtani. Jó kilátásaink vannak a hosszabbítás kapcsán.”

„Nyárra nem tervezünk nagy átalakítást és főként fiatalokra fogunk összpontosítani. Ahogy az előző szezonban most is elmondhatom, hogy a legkisebb szándékunkban sincs megválni Pogbától. A játékos akarata lesz a döntő, ezt Vidalnál is láthatták. Arturo kérte, hogy csatlakozhasson a Bayernhez, mivel jóval nagyobb fizetést tudtak számára biztosítani. Gundogan? Könnyebb feladat Pogba megtartása. Amennyiben a német játékos a távozás mellett dönt, közel sem biztos, hogy Olaszország felé szeretné venni az irányt."

A fiatalításra tökéletes jelölt lehet Domenico Berardi, azonban a helyzete közel sem tűnik olyan egyszerűnek.

„Berardi? Nem jelenthetjük ki 100%-osan, hogy nálunk folytatja. Valóban van egy szóbeli megállapodásunk a Sassuolóval, de sok tényező játszhat szerepet, mint például a játékos akarata. Morata? Minden a Real Madridon múlik, mi mindenesetre szeretnénk megtartani.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció