dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Vidal volt a kedvenc áldozatom"

"Vidal volt a kedvenc áldozatom"

Leonardo Bonucci a Sky Italianák adott interjújában gólörömének okáról és a korábbi csapattársáról, Arturo Vidalról is szót ejtett.

Mint ismert az olasz válogatott védő mindig felfújt arcára mutogatva ünnepli a Juventusban szerzett góljait, amelyet most meg is magyarázott.

„Ez akkor alakult ki, amikor közel álltam ahhoz, hogy a Juventusba igazoljak. Fogadtam a barátaimmal, hogy ha legalább öt gólt szerzek az első szezonomban és ekképpen ünneplem meg, akkor ők leborotválják a fejüket. Ugyan nem sikerült elérnem a fogadásban kitűzött számot, de a gólörömöt megtartottam.”

Bonucci a chilei középpályásról is beszélt, aki jelenleg a Bayern München együttesét erősíti.

„Nagyon sokat viccelődök és a kedvenc áldozatom Vidal volt. Most azonban már nincs itt, és talán boldog is, mert nem ugrathatom többé. Nagyon sok mindent megcsináltam. Egyszer teljesen szétszedtem az ágyát, a matracát a tornácon találta meg az ágyneműjét pedig szerte-szét a szobában. Szoktunk-e beszélni néha? Igen, még most is tartjuk a kapcsolatot.”

„A kifütyülések? Én már hozzászoktam… ha valami nem ment jól a Juventusnál, akkor negyvenezer ember kezdett rá a stadionban. Most inkább csak tapsot hallani, de a fütyülésekre már nem is figyelek oda többé.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció