dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Az olasz focinak szüksége van Pogbára"

"Az olasz focinak szüksége van Pogbára"

A Juventus legendája, David Trezeguet az Alvaro Moratát illetve a Paul Pogbát érintő pletykákról beszélt a sajtónak.

„Morata nagyon fontos eleme az átigazolási stratégiának. Azonban az ő helyzete nem csak a Juventuson múlik. Nagyszerűen fejlődött Torinóban, és ha még jobb szeretne lenni, akkor maradnia kell a Juventusban, de sajnos ezt a döntést a Real Madrid fogja meghozni. Alvaro úgy tűnik, hogy nagyon jó kondícióban van, de a spanyol válogatott most egy átmeneti időszakban van. A mostani keretükben fiatal és tapasztalt játékosokat is játszanak, Morata pedig azon ifjak egyike, aki nagy játékossá akar válni.”

Trezeguet természetesen kitért honfitársára Paul Pogbára is, akit folyamatos témát biztosít az újságíróknak az átigazolási időszakban.

„Remélem, hogy marad a Juventusban. A klub hisz benne. Az olasz futballnak szüksége van rá, és fontos, hogy meg tudjuk tartani az ilyen képességű játékosokat, hogy más bajnokok számára is figyelemfelkeltő legyen a Serie A. Szerintem a 120 millió euró egy hihetetlen összeg. A Juventusnak választania kell, hogy Pogbára vagy Dybalára fogad-e.”

„A klub növekszik, ahogyan az igényei is. Történelmet írtak a Scudettók és a Coppa Italia győzelmek terén, most eljött az idő a Bajnokok Ligájára.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció