dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Pjanic emeli a Juve színvonalát"

"Pjanic emeli a Juve színvonalát"

Massimiliano Allegri a legutóbbi interjúja során Miralem Pjanic leigazolásának fontosságáról, Morata és Berardi helyzetéről, valamint Pogba maradásáról beszélt.

A bosnyák játékos 32 millió euró fejében érkezett a Romától, miután a Juventus letette a 38 millió eurós kivásárlási árát, amelyből 6 millió a játékost illette.

„Pjanic érkezésével egy nagyon jó játékosra tettünk szert. Sok mindenre megoldást nyújthat számunkra, különösen a pontrúgásokra. jelentősen erősödött vele a középpályánk, ami nem egyszerű egy ilyen nagyszerű csapatnál, mint a Juventus, de Pjanic azon kevesek közé tartozik, aki képes még jobbá tenni ezt az amúgy is kiváló csapatot. Most pedig rajtunk múlik, hogy megadjuk neki a legjobb feltételeket, amelyeknek köszönhetően a legjobb formáját tudja majd hozni. Képes játszani a védelem előtt, de a középpálya közepén illetve trequartista szerepben is. Nagyon örülök, hogy a klub mindent megtett a leigazolása érdekében.”

Moratával kapcsolatban továbbra is folynak a tárgyalások a Real Madrid és a Juventus között, miután a spanyol csapat szeretné visszavásárolni őt 30 millió euróért.

„Mindenképpen meg szeretném tartani Alvarót és ebben a klub is egyetért velem. Mindent megteszünk, hogy megtartsuk, mert úgy gondoljuk, hogy Torinóban kell még maradnia a saját fejlődésének érdekében. Azt javasoltam neki, hogy maradjon.”

„Paul Pogba? Az a klub határozott szándéka, hogy ne adjon el senkit, így nem félek attól, hogy elveszítenénk. Pogba boldog itt, és a Juventusnak szüksége van rá.”

Tegnap olyan hírek láttak napvilágot melyek szerint Domenico Berardi nem akar csatlakozni a Juventushoz, mert az EL-ben szeretne játszani a Sassuolo színeiben, amit Allegri is megerősített.

„Sajnálom, hogy a Sassuolót választotta, mert egy kiváló játékosról van szó, de egyszer még a Juventusban fog játszani.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 Suker10 » 2016-06-19 00:42

Az egyik kedvenc játékosom. Egyedülálló rúgótechnika. Szabadrúgásokná l is rengeteget jelent.
Talán a legjobb játékmester jelenleg.
Suker10
Suker10

#1 alexGiCamo » 2016-06-17 17:55

Remélem, Maxinak sikerült rábeszélne Morcost a maradásra ! Bár tudom, hogy ez nemcsak tőle függ ... :-*
Pjanic meg remélem, állatira bevágódik nálunk ! Legalábbis az ő bombáival ütjük majd oda - vissza a római " kislányokat" ! :lol:
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!
+1
alexGiCamo
alexGiCamo

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció