dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Marotta: Morata távozik, Pogba marad

Marotta: Morata távozik, Pogba marad

Beppe Marotta meglehetősen sok átigazolási hírre reagált legújabb nyilatkozatában, Pogba és Morata mellett Berardi és Lichtsteiner helyzetét is tisztázta a klub sportigazgatója. 

„Morata kapcsán a Real Madrid élni fog a visszavásárlási opcióval, ezt követően meglátjuk hogyan tovább. Jelenleg igen csekély az esélye, hogy Morata nálunk kezdi meg a következő szezont.”

Az olasz és spanyol lapok egyre többet foglalkoznak a Pogba-Real Madrid szállal, a játékos ügynökének nyilatkozata pedig csak olaj volt a tűzre.

„Nem kaptunk ajánlatot. Létfontosságú eleme a jelenlegi és a jövőbeli Juventusnak egyaránt. Pogba fejlődése még korán sem ért véget. Úgy gondolom, hogy az a jó döntés, ha velünk marad.”

Ezenkívül több játékos is szóba került:

„Miralem Pjanic és Dani Alves megszerzésével megkezdtük a jövő évi csapat kialakítását. A brazil a jövő hét elején érkezik Torinóba. Gomes és Mascherano? Egyelőre igen utópisztikusnak tűnik a helyzet. A Barcelona részéről kifejezetten elzárkóztak, míg a Valencia által megszabott ár nagyon magas. Lichtsteiner? Két minőségi játékost szeretnénk arra a posztra. Berardi? Beszéltem a Sassuolo vezetőivel, nem hinném, hogy a játékos az Interhez igazolna. Más fejlődési utat választott. Nem beszélnék visszautasításról az esetében, csupán arra a megegyezésre jutottunk, hogy marad a Sassuolónál. Amikor egy játékos úgy dönt, hogy a jelenlegi környezet a legalkalmasabb számára a fejlődéshez, akkor várni kell rá.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció