dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

HIVATALOS: Eldőlt Morata sorsa

HIVATALOS: Eldőlt Morata sorsa

A Real Madrid a mai napon hivatalos bejelentést tett Alvaro Morata jövőjével kapcsolatban.

A spanyol támadó két éve érkezett kölcsönbe a torinói együtteshez 20 millió eurós összegért, de a Real Madrid egy 30 millió eurós visszavásárlási opciót is a szerződésbe foglalt, amelyet ma aktivált.

A Real Madrid ma tájékoztatta a Juventust a döntésükről, mely szerint aktiválni kívánják Alvaro Morata visszavásárlási opcióját, így a spanyol támadó az előszezonban történő felkészülést már az első csapatukkal fogja megkezdeni, Zinedine Zidane vezérletével.

Ezzel a spanyolt támadót körülvevő átigazolási pletykák egy része lezárult, ám az még koránt sem biztos, hogy a Real Madrid nem fogja eladni Moratát egy jóval magasabb összegért. A kérők között jelenleg az Arsenal a Chelsea, illetve a Bayern München van feltüntetve, akik 50 milliót sem sajnálnának a csatárért.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#6 Babo0410 » 2016-06-24 16:55

Sajnos úgy néz ki, hogy a minőségi pótlása nem lesz egyszerű. De abban mindenki biztos lehet, hogy nem Matri szintben gondolkozik a vezetőség, hiszen nagyon jól tudják ők is, mert látták, hogy a BL-ben mennyit köszönhetünk neki. így a minőségi pótlása prioritás a vezetőségnél véleményem szerint. Hogy ki lesz az, az majd kiderül. De az biztos, hogy se nem lesz olcsó, se nem lesz egyszerű.
Én Caprarit is szívesen látnám, hátha nagyot robbant, és akkor a jövőben nem lesz ilyen gondunk. Igaz most vele még nem lenne megoldva Morata pótlása.
−2
Babo0410
Babo0410

#5 alexGiCamo » 2016-06-24 11:34

Ezt a dealt már 2 évvel ezelőtt elbaltáztuk ! Nem is értem,hogy lehetett aláírni ilyen feltételeket ... :-?
Sajnálom,hogy távozik,mert nagyon kedveltem !
Sok sikert a továbbiakban és köszönünk mindent !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!
alexGiCamo
alexGiCamo

#4 S44int » 2016-06-23 18:47

Szerintem Morata EB-szereplésén nagyban fog múlni a jövője. Ha jól játszik, megtartja a Madrid. Ha csak simán 50-ért tovább akarnák adni, akkor eladták volna nekünk azért a plusz 20-ért, amit ajánlottunk. Ez egy okos üzlet volt a Real részéről.
S44int
S44int

#3 Torino26 » 2016-06-23 14:36

Ez várható volt,mivel padozott végig a szezonban,az egyetlen aki a záradék ellen tehetett volna,nem tett semmit..padozni Madridba is tud,de szerintem megy tovább.Sajnos a BL ben ezzel sokat vesztünk,de rá kell gyúrni a kp. ra(ami Pjaniccal már el is kezdődött)és nem kell állandóan bekkelni,hogy Morata hiánya látványosabb legyen,a kelleténél.Nem hiszem hogy 4. számú csatárnak valami "sztár igazolás" jönne..ha Kanté-t ide tudná Pogba csábítani,azzal szerintem már a kp. készen is lenne,ami tudna nyomás alatt és nyomást gyakorolva játszani akár a BL ben is.
−1
Torino26
Torino26

#2 Suker10 » 2016-06-22 23:22

Ilyen támadót nem fogunk találni. A Bajnokok Ligája szerintem kuka. A Real Madrid jól csinálta. 10 milliót ráfizet és azt csinál, amit akar.
Suker10
Suker10

#1 Tatár » 2016-06-21 21:50

Valahogy Berardi-mégséné l már éreztem, hogy ez lesz. 2 szék közül... Na akkor lehet támadót is nézni Dybala mellé, mert a Mandzukic és Zaza nem egy életbiztosítás.
Tatár
Tatár

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció