dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

„A Juve erős, de a Bayern a legerősebb”

„A Juve erős, de a Bayern a legerősebb”

A Juventus egykori játékosa, Arturo Vidal elismerte, hogy rendkívül erős és versenyképes kerettel rendelkezik a torinói klub, de továbbra is a Bayern Münchent tartja a világ legerősebb csapatának.

 „Elismerem, hogy egy kicsit hiányzik Olaszország. Négy csodálatos évet töltöttem ott és nagyon sok barátra találtam, azonban a feleségem boldog Münchenben, ahol új életet kezdtünk.”

„Kétlem, hogy visszatérnék, már csak azért sem, mert Münchenben is boldog vagyok. A Bayern München minden, amit csak kívánhatok.”

„Ancelotti egy fantasztikus edző, aki az egyik legjobbnak számít, illetve a legnagyobb tudással rendelkező tréner a világon. Örömömre szolgál, hogy velünk van.”

A Juventus egyértelműen Európa legrangosabb kupasorozatának, a Bajnokok Ligájának trófeáját szeretné elhódítani a következő szezonban, ezt bizonyítja az átigazolási piacon betöltött igen aktív szerepük is.

„Valóban kiváló játékosok érkeztek és kétségkívül már elérték azt a szintet, amit a többi meghatározó klub, így véleményem szerint versenyben lesznek a Bajnokok Ligája-trófea elhódításáért. De azt kell mondjam, hogy az én Bayernem a legjobb csapat a világon, erősebb, mint az a Juventus, amelynek tagja voltam, ezért is akarunk minden sorozatban diadalmaskodni. Az adott keret Ancelotti irányításával elég ahhoz, hogy az első számú klub legyünk egész Európában.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 Kispesti » 2016-07-31 20:08

Mit ivott ez már megint?
Kispesti
Kispesti

#1 alexGiCamo » 2016-07-29 17:35

Arcból vissza ! :-?
FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!
+1
alexGiCamo
alexGiCamo

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció