dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Buffon a Bl serleget kéri az új igazolásoktól!

Buffon a Bl serleget kéri az új igazolásoktól!

A Juventus csapatkapitánya legutóbbi interjújában Dani Alves-hez fordulva kérte, hogy segítsen az új igazolásokkal együtt a BL serleget elhódítani a csapattal, valamint kitért arra is, hogyan búcsúzott a két legnagyobb távozótól. Emellett a Serie A hamarosan közeledő rajtjáról is ejtett pár szót.

„Öt nagyszerű év áll mögöttünk, de sohasem feledhetjük el, hogy még bőven van mit tennünk a végső céljaink elérése érdekében” – mondta Buffon a Sky Sport Italia-nak.

„Úgy gondolom, hogy az elmúlt év tapasztalatai segíteni fognak nekünk, hogy ne kövessük el újra a tavalyi szezon hibáit. Minden nap azért dolgozunk, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt, és a végletekig kiismerjük egymást, mert nem mindig a papíron esélyesebb csapat győz. Be kell bizonyítanunk, hogy minden igaz, amit mostanában rólunk mondanak.”

A Juventusnál minden egy BL-sikerre van kihegyezve. Ez az olyan játékosok leigazolásából is látszik, mint Gonzalo HiguaÍn, Miralem Pjanic, és Marko Pjaca.

„Megkértem Dani Alvest, és a csapat összes idősebb tagját, hogy segítsenek, segítsenek magasabbra tenni a lécet, segítsenek elérni a céljainkat.”

„A brazilba bele van oltva a siker, így azt hiszem komoly segítség lehet. A legjobban azt élveztem az elmúlt hetekben, hogy mennyire elkötelezettek az új srácok a kemény munkával kapcsolatban. Látszik rajtuk a mentalitás, ami csak top klubok játékosain látszik, sőt mi több, elég magabiztosak ahhoz, hogy nagyban gondolkodjanak.”

Néhány játékosnak távoznia is kellett, mindenek előtt Alvaro Moratának és Paul Pogbának. Buffon mindkettejüktől másképp búcsúzott.

„Beszéltem Moratával, sok üzenetet váltottunk, néha Zazán keresztül is, vak aki nem látja mennyire jóban vannak. Küldött nekünk egy üzenetet, nagyon tisztességes volt. Megtiszteltetés volt látni, ahogy egy gyakran vagdalkozó ifjú igazi bajnokká érik az elmúlt két évben.”

„Paulnál sokkal könnyebb követni, hogy mit csinál a social medián keresztül. Azt hiszem egy rendkívüli srác, egy rendkívüli bajnok, valaki, aki egy rendkívüli karrier előtt áll.”

„Néha ezeknek a karriereknek a kiteljesedéséhez elengedhetetlen a klubváltás. Mindkettejüknek a legjobbakat kívánom, mert nagyon sokat segítettek nekünk az elmúlt években.”

Ki lesz a Juventus legfőbb riválisa a Serie A idei kiírásában?

„A szezonkezdet előtt ezt nagyon nehéz megmondani. Jelenleg azt gondolom, hogy az Inter keretében 15-16 játékos van, aki felveheti velünk a versenyt, rajtuk kívül természetesen a Napoli és a Roma. Ahogy én látom, idénre nagyon sokat erősödtek.”

„A Romából Luciano Spalletti ki fogja hozni a maximumot, hitet, és állandóságot hoz a csapatba. A Napoli elvesztette Gonzalot, de néha egy nagy játékos elvesztése a csapat többi tagjából a legjobbat hozza ki, többet kell majd dolgozniuk, mert már nem számíthatnak Higuaínra.”

#2 eagleheart » 2016-08-19 15:18

.Nezzuk csak a Realt az elmult szezonban,haaaa aat mazli vegig Roma,Wolfsburg, City aztan a dontoben egy holtra faradt Atleticot kaptak.Nezzuk a Chelseat is aki evente menyit befektetett es akkor nyertek meg a BL-t amikor a Bayern hazai palyan 2-3-szor veglegesen eldonthette volna a merkozest.Nemre g a Bayern-Dortmund dontoben szerintem jatekvezetoi hibak folyasoltak a merkozest es sorolhatnam meg sokaig.Szoval szerintem egy a garancia a sikerre espedig evrol evre konpetitiv csapat kell legyel a legmagasabb szinten es akkor talan talan oszejohet kis szerencseval.
−1
eagleheart
eagleheart

#1 eagleheart » 2016-08-19 15:17

Sajnos a BL sikerhez semmi sem garancia,hogy egy csapat vagy masik megnyerje.Igen kell a jo befektetes,tehe tseges jatekosok,tapas ztalat de megis nagyon sokban fugg a szerencsetol, es pillanatnyi dontesek, hibak ,jatekvezeto bakik vagy epp egy serules hullam is befolyasolhat sok mindent.Ha visszagondolok csak Juventus BL-ben jatszott dontoire 96-ban talan az Ajax volt a favorit es mi nyertuk meg,utanna Real,Dortmund vert minket amikor mi voltunk a favoritok.Ugysz inten 2003-ban mi voltunk a favoritok megis a dontoben a Milan nyert.Es rengeteg merkozes ,donto volt meg ahol nem a favorit nyert
−1
eagleheart
eagleheart

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció