dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Allegri:"Lichtsteiner kezdeni fog"

Allegri:"Lichtsteiner kezdeni fog"

A Juventus holnap a Sassuolo együttesét látja vendégül, Max Allegri pedig az ilyenkor szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a várható kezdőről, az ellenfélről és néhány játékosáról is beszélt.

A Bianconeri egy meglehetősen erős kerettel vághat neki a Neroverdi elleni mérkőzésnek, ám Cuadrado illetve Alves nem biztos, hogy lehetőséghez fog jutni.

„Cuadrado papírjaival minden rendben, bevethető lesz holnap. Ami Dani Alvest illeti, helyette Lichtsteiner fog játszani. Bár ő kimaradt a Bajnokok Ligájára nevezett keretből egy technikai döntést követően, és további három játékosom van arra a posztra, ő továbbra is nagyon fontos tagja a Juventusnak. Holnap pedig játszani fog. Olyan játékosaim vannak, akiknek köszönhetően tudok változtatni a felálláson, amit egész évben kihasználhatok függően az adott mérkőzéstől, vagy mérkőzés közben a szituációtól. De természetesen nem ez fog történni éjjel-nappal. Az átigazolási piac lezárult, így nincs értelme arról beszélni, hogy mi történt. Van hat középpályásom plusz Marchisio, akinek a felépülése remélhetőleg minél hamarabb megtörténik.”

Jól kezdtünk, mindkét találkozónkat megnyertük és megvan a megfelelő elszántság a csapatban a bajnokság kezdetére. A Sassuolo nagyon jól játszik, és mi csak akkor kezdünk el a szerdára gondolni, ha sikerül megszereznünk a három pontot, addig felesleges másról beszélni. Mekkora oddsot adnék arra, hogy Higuain holnap kezdeni fog? Ne kérjenek tőlem ilyet, mert ezekben sose voltam jó, inkább azt mondanám, hogy jó esély van rá.”

A Sassuolo az elmúlt években mindig megnehezítette a Juventus dolgát. A mérkőzések mindig nagyon szorosak volt, olyan igazán olaszosak. Idén esélyük nyílt arra, hogy letegyék a névjegyüket Európában is és a legjobbakat kívánom nekik, mert nagyon kedvelem a csapatot, ahogyan Squinzi elnököt is. Fontos mérkőzés lesz a számunkra, szükségünk van a három pontra, mert ezt követően egy hétmérkőzéses periódusba fogunk lépni, amelyben két BL-találkozó is helyet kapott.”

„Mindenkinek megvan az esélye arra, hogy pályára lépjen, mert tartanunk kell a magas tempót és ezt nem teheted meg háromnaponta ugyanazokkal a játékosokkal. Mindenki jó formában van és egy kiváló képességekkel rendelkező keretem van. Majd meglátjuk, hogy holnap ki kap lehetőséget. A futballban minden lehetséges, tavaly például öt-hat játékost változtattunk meccsenként.

Azt pedig ne felejtsük el, hogy augusztus 2-án találkoztunk, aztán 28-án mindenki újra lelépett a válogatott szünet miatt és csak tegnap tértek vissza. Dani Alves csak tegnap délután érkezett, Cuadrado pedig még itt sincs, vagy lehet, hogy ma reggel landolt, de megteszi, amit kell és reméljük, holnap már bevethető lesz. Természetesen egy ilyen keretnél több pihenőt tudok biztosítani a játékosoknak a regenerálódásra, ami nagyon fontos egy ilyen hosszú szezonnál.”

Max Allegri kitért néhány játékosa teljesítményére is.

„Marko Pjaca nagyon jól játszott Romában. Egy nagyon fiatal és kiváló játékosról van szó, aki a bajnokság meglepetése is lehet. Khedira jó állapotban van és jelentős játékos. Még tavaly amikor nem volt a legjobb formában, akkor is érezni lehetett a jelenlétét, amikor pályán volt. Chiellini és Dybala is nyugodtnak tűnt. Bár Giorgiót idő előtt zuhanyozni küldték, szerint a második sárgája nem volt megérdemelt. Két jó mérkőzése volt idén a Juventusban, az ilyesmi előfordulhat egy játékossal az ő posztján, de nem befolyásolta a nyugalmát. Visszatért, nyugodt és holnap játszhat, nincs semmi probléma. Néha túl sokat foglalkozunk azokkal a játékosokkal, akiket jogtalanul állítottak ki. Kiket fogok holnap pihentetni? Andrea Barzagli és Dani Alves nem fog játszani. Marchisio? Jól halad a felépülése.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 alexGiCamo » 2016-09-10 13:51

FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!
FINO ALLA FINE !!!
alexGiCamo
alexGiCamo

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció