dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

A Juve 2. legjobban kereső játékosa lehet Bonucci

A Juve 2. legjobban kereső játékosa lehet Bonucci

A Juventus készen áll arra, hogy egy új szerződést ajánljon fel Leonardo Bonuccinak, akit nyáron több nagy klub is megkörnyékezett.

Olasz források szerint a Bianconeri egy öt millió eurós fizetést készül ajánlani az olasz védőnek, ezzel csökkentve az esélyét annak, hogy eligazoljon Torinóból.

A nyári átigazolási időszakban a Manchester City új vezetőedzője, Pep Guardiola az egyik kedvenc játékosának nevezte Bonuccit, köszönhetően a híresen jó, védelem tengelyéből indított hosszú passzainak.

Guardiola mellett Antonio Conte, a Chelsea újdonsült edzője is megpróbálta megszerezni az Juventus védőjét, ám mind a kettőjük hamar falakba ütközött.

A Calciomercato.com értesülései szerint Bonucci egy 5 millió eurós fizetést plusz a bónuszokat fogja kapni új szerződése alapján, amivel a második legjobban fizetett játékossá fog előlépni a torinói klubnál. Az első helyen egyébként az idén igazolt Gonzalo Higuain áll 7,5 millió eurós fizetéssel.

Bár ez a fizetés is még jóval alacsonyabb, mint amit a Manchester City ajánlott volna neki, Bonucci annyira elszántnak tűnik, hogy ez bőven elég lesz a megtartására.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 Del Piero Fan » 2016-09-10 16:57

Így van! Pedig anno nem is gondoltam volna, hogy ekkora tanár lesz!
+1
Del Piero Fan
Del Piero Fan

#1 alexGiCamo » 2016-09-10 13:59

Megérdemelné . Kulcsjátékos és nem kérdés : igazi juventino ! :-)
Forza Bonu !
FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!
+1
alexGiCamo
alexGiCamo

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció