dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Én akarok lenni az új Morata

pjaca-juventus

Marko Pjaca, a Juventus egyik nyári szerzeménye, posztjáról és Alvaro Moratáról beszélt többek között az olasz sajtónak.

A fiatal horvát eddig összesen három alkalommal lépett pályára új klubja színeiben. Mindháromszor csereként beállva és mindháromszor visszavont támadóként tette mindezt. A horvátot ennek kapcsán arról kérdezték, hogy alkalmas-e a nyáron a Real Madridhoz visszakerült Alvaro Morata pótlására, aki torinói időszaka alatt ugyanezen poszton futballozott.

„Természetesen én szeretnék lenni az új Morata. Mindent meg fogok tenni, hogy bizonyítsak a csapatnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak és megfeleljek a velem szemben támasztott elvárásoknak” – mondta Pjaca a Sky Sport Italianak adott interjújában. „Remélem, bajnoki címhez tudom segíteni a csapatot és minél messzebb jutunk a Bajnokok Ligájában. Bal szélsőként játszottam a Dinamo Zágrábban, azelőtt pedig a középpálya tengelyében szerepeltem. Meglátásom szerint ezen a két posztom tudom a legjobb teljesítményt nyújtani. A Juvénál visszavont támadóként számítanak rám és úgy vélem, ezen a poszton tudok a csapat hasznára lenni.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció