dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Bonucci: „Csábító ajánlatot kaptam”

Bonucci: „Csábító ajánlatot kaptam”

Leonardo Bonucci letört volt a szurkolók viselkedése miatt, amelyet a Sevilla elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen produkáltak. Továbbá azt is elárulta, hogy csábítónak találta a nyáron beérkező ajánlatot.

A Juventus csak egy csalódást keltő 0-0-s döntetlent ért el hazai környezetben a Sevilla elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésén.

„Ez a mérkőzés a Juve sztenderdje alapján történt, mert kialakítottunk 6-7 gólszerzési lehetőséget, de a Serie A-val ellentétben képtelenek voltunk befejezni őket. Nem mondanám, hogy idegesítő, hanem inkább lehangoló volt a szurkolók viselkedése a mérkőzés során. A Juventusnak szüksége volt a támogatásra, de tegnap voltak olyan emberek, akik már a 20. percet követően kifütyültek minket.”

Most azonban a Juventusra egy újabb megmérettetés vár, ugyanis vasárnap a San Siróban lép pályára az Inter vendégeként.

„Egy feltüzelt és győzni akaró ellenfélre számítok. Hiszen ez nem más, mint a Derby d’Italia. Az Inter sokat változott és most be kell bizonyítaniuk, hogy képesek partiba lenni a Juventus ellen.  De természetesen most ők is egy olyan csapattal fognak találkozni, akik a Sevilla elleni döntetlent követően még jobban ki vannak éhezve a győzelemre.”

Mint ismert, a Juventus védőjét Pep Guardiola és Antonio Conte is meg szerette volna szerezni és állítólag 50 milliós ajánlatot is tettek érte, ám Bonucci mégis maradt a Juventusban.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartottam csábítónak az egyik angol csapattól érkező ajánlatot, különösen az edző személye miatt” – kezdte a Mediasetnek adott interjúját a 28 éves olasz védő. „De nekem a Juventus az otthonom és örülök, hogy maradtam. Az volt az álmom, hogy a Juventus színeiben nyerjek, és most itt vagyok, készen állok a fejlődésre, mint játékos, és arra, hogy megpróbáljam legendássá tenni ezt a csapatot.”

Bár Allegri tagadta, hogy nagy nyomás helyeződik csapatára Európában, Bonucci ezt nem rejtette véka alá.

„Az a kötelességünk, hogy eljussunk a Bajnokok Ligája döntőjéig, de ezt úgy kell kezelnünk, mintha az álmainkban élnénk, kizárva fejünkből a ránk nehezedő nyomást. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy egyszerű esemény is képes megváltoztatni mindent, de keményen kell küzdenünk ahhoz, hogy ezek az események a mi malmunkra hajtsák a vizet, nem úgy, mint tegnap ( a Sevilla ellen).”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció