dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Zidane kvalitásai túlmutatnak az átlagon"

"Zidane kvalitásai túlmutatnak az átlagon"

A Juventus és az olasz válogatott csapatkapitánya, Gigi Buffon, Patrice Evráról, Paul Pogbáról és a Real Madriddal edzőként első szezonjában BL-t nyerő Zinedine Zidane-ról mondta el véleményét.

„Nem tudom, hogy Evrát újra be fogja-e hívni Didier Deschamps, de azt elmondhatom, hogy Patrice sokat tesz a csapatért. A Juventusnál gyakran beszélgetünk a nemzetközi tapasztalatainkról. Jelenleg is keményen edz, és jó formában van. Úgy gondolom, ha egy olyan játékos, mint ő, professzionalistással és elszántsággal végzi a munkáját, akkor az élet egy napon visszafizeti a bele fektetett energiát.”

Míg Ön továbbra is játékos karrierjeinek éveit tapossa, a Juventus korábbi francia válogatott játékosa, Zinedine Zidane mára már a Real Madrid edzője lett. Számított erre?

„Zidane-nak rendkívüli kisugárzása van, és bármelyik edző, aki először vesz részt csapatával egy nemzetközi kupasorozatban és azonnal meg is nyeri a Bajnokok Ligáját, akkor azt jelenti, hogy van benne valami különleges. Az ő kvalitásai túlmutatnak az átlagon. Azt hiszem, minden jel arra utal, hogy nagyon fényes edzői karrier vár rá.”

Buffont végül Paul Pogba átigazolásáról és jelenlegi rossz formájáról is megkérdezte a sajtó.

„Hosszú a szezon, amelyből még csak két hónap telt el. Elmosolyodok, mikor azt hallom, szeptemberben, hogy Pogba nem elég jó, mert szerintem csak a szezon befejezését követően szabad értékelni egy játékos teljesítményét. Ez olyan, mint egy lóverseny, nem számít, hogyha valamelyikük a fél távnál első helyen állt, ha végül az utolsó helyen ér célba.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció