dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Ismét Raiola játékosa van terítéken

Ismét Raiola játékosa van terítéken

Az Arsenal állítólag komolyan érdeklődik a Juventus felnőtt keretébe nemrég bekerülő fiatal támadóért, Moise Keanért.

A fiatal csatár Marko Pjaca sérülésének köszönhetően került fel a Juventus felnőtt keretébe, és holnap már akár debütálhat is a Sampodira elleni hazai találkozón, ám nagy valószínűséggel egyelőre csak a padról fog beszállni.

A calciomercato.com értesülései szerint az Arsenal illetékesei ott lesznek holnap a Juventus Stadiumban, hogy megfigyeljék a fiatal támadót, valamint később a Napoli elleni találkozóra is terveznek elmenni, miután a Milan ellen már ott ültek a lelátón, ám akkor még nem láthatták játszani kiszemeltjüket.

Az ágyúsok korábban már szemügyre vették a srácot, ám akkor még az U-15-ös és az U-17-es mérkőzésekre látogattak el Vinovóba.

Jelenleg tárgyalások folynak a fiatal támadó szerződésének meghosszabbításáról, de a játékos ügynöke, Mino Raiola nem tartja kizártnak, hogy ügyfele távozni fog, ahogy korábban Pogba is elhagyta a Manchester Unitedet és a Juventushoz igazolt. A francia esetében is folytatott Raiola tárgyalásokat az Old Traffordon a szerződésének meghosszabbításáról, ám ekkor a Juventus garantált játéklehetőséget ajánlott neki, amelynek köszönhetően végül Torinót választotta.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 Tatár » 2016-10-25 19:11

Vigyék el azt jól van. Utána meg Raiola kitiltva a picsába, mindenki jól járt.
Tatár
Tatár

#1 alexGiCamo » 2016-10-25 17:54

Persze, szipkázzák csak el az összes fiatal játékosunkat ... :-*
Raiola a mi keresztünk !
FORZA JUVEPER SEMPRE !!!
alexGiCamo
alexGiCamo

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció