dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„A Juvénak volt egy Pirlo-Vidal-Pogba triója, most…”

„A Juvénak volt egy Pirlo-Vidal-Pogba triója, most…”

Marcelo Lippi rövid interjújában a Juventus jelenlegi nehezebb időszakának okairól beszélt.

Marcello Lippi úgy gondolja a jelenlegi küszködés a csapatnál annak tudható be, hogy nem helyettesítették az Andrea Pirlo, Arturo Vidal és Paul Pogba alkotta mennyei középpályát.

Pirlo, Vidal és Pogba segítségével dominált a Juve 2012 és 2015 között és a Bajnokok Ligája döntőjét is elérték előző évben, de azóta a Bianconeri elvesztette trióját és nem annyira erőteljes. Miralem Pjanic még nem érte el csúcsformáját és Lippi Mario Leminaról, illetve Stefano Sturaroról is negatív fényben beszélt.

„Nem tudom megmondani a Juventus miért olyan, őszintén kimondva, szenvedős a Bajnokok Ligájában és Serie A-ban nyújtandó kötelezőivel”- nyilatkozta a korábbi Bianconeri tréner a Radio Anch’io Lo Sportnak.

„Nincs kőbe vésve, hogy ha veszel egy nagyszerű játékost, ő azonnal beilleszkedik az új környezetébe. A változásukat kontrollálni kell, ami nagy kihívás az edzőnek. Pjanic és Higuain? Nagy bajnokok érkezéséből nem következik a siker. Meg kell ismerniük az új csapattársaikat, és először is megszokniuk egymást. Mindezek után, egy kulcsfontosságú játékos, Pogba személyében, távozott a klubtól. Két éve, a középpályát még Pirlo-Vidal-Pogba alkotta. Az elmúlt szezonban, már Leminat és Sturarot játszatták.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció