dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

„Nevetnünk kell”

„Nevetnünk kell”

A Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta a Mediaset Premiumnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy rendkívül kemény mérkőzésre számít a ma esti ellenfél, az Atalanta ellen.

 „Minden egyes mérkőzés egy fontos erőpróba számunkra, eltekintve attól, hogy ki az aktuális ellenfél. Az Atalanta egy nagyon motivált és nagyszerű minőséggel rendelkező csapat, akiket a kettő elegye igen kedvező pozícióba repített. Ennek tudatában a ma esti mérkőzés nagyon fontos a számunkra.”

A hírek szerint az olasz rekordbajnok élénken érdeklődik a ma esti ellenfél középpályása, Franck Kessie iránt, akit a posztján már most Yaya Touré utódjának tekintenek.

„Kessie az egyik legérdekesebb játékos a Serie A-ban, ezért nem meglepetés, hogy sok csapat érdeklődik iránta. Egyébként is a bergamói futball akadémia már évek óta számtalan tehetséget nevelt ki.”

A piemonti gárda igazgatója nem ment el szó nélkül a korábbi Juve-játékos, Paul Pogba legutóbbi nyilatkozata mellet.

„Szeretnénk pozitívan értelmezni az általa mondottakat és bízunk benne, hogy az itt töltött vakáció rendkívül tanulságos volt a számára. A tény, hogy újra visszatérhetett a Manchester United csapatába, az annak köszönhető, hogy a Juventus kihozta belőle a legjobbat. Véleményem szerint a legjobb, ha ezen a nyilatkozaton csak nevetünk.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 kotam » 2016-12-04 13:11

Így nyilatkozik egy,a munkájában profi,felnőtt férfi,egy hálátlan gyerek,ostoba nyilatkozatára.
+1
kotam
kotam

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció