dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

„Dybala jelenti a jövőt”

„Dybala jelenti a jövőt”

A Juventus egykori kiválósága, Roberto Baggio egy szponzori eseményen vett részt Firenzében, ahol az ANSA munkatársainak adott interjút. Az interjúban kiemelte Francesco Totti érdemeit és a Juventus fiatal tehetségét egyenesen a jövő játékosának nevezte.

 „Sok olyan játékos van, aki a tízes mezszámot viselve nyújt kiváló teljesítményt. Tottit mindenképpen ki kell emelni, hiszen nem könnyű az ő korában meghatározó játékosnak maradni, azonban ő még mindig oszlopos tagja a Romának.”

„Dybala jelenti a jövőt, azt gondolom, hogy egy óriási tehetség, aki még ennél is többre lesz képes. Fderico Beranrdeschi is kiváló tehetség, azonban még szüksége van a tapasztalatra és a türelemre, de mindenképpen minőséget képvisel.”

A Juventus jelenleg vezeti a Serie A pontvadászatát, jó úton haladva a zsinórban megnyert hatodik bajnoki cím felé.

„Pusztán szerencsével nem nyerhetsz öt bajnokságot egymás után. Nagyon jó csapatuk van, így most is ők a legesélyesebbek a bajnoki címre annak ellenére is, ha az AS Roma csapata is remek eredményeket tudhat magáénak ebben az idényben.”

„A Juve egy nagyszerű klub, amely stabil alapokkal bír a megfelelő szervezettségnek köszönhetően, így biztosítva, hogy a játékosok csak a futballra koncentráljanak és így hozzák ki magukból a legtöbbet. A csapat tagjai tisztában vannak vele, hogy egy masszív klub áll a hátuk mögött, ahol igyekeznek minden igényt maximálisan kielégíteni.”

„Luciano Spalletti és Maurizio Sarri is nagyon jó futballt játszatnak a csapataikkal. Rendkívül szórakoztató játékkal képesek mérkőzéseket nyerni, amire nem minden csapat lenne képes.”

Végül arról kérdezték, hogy szeretne-e edzői vagy igazgatói babérokra törni.

„Számomra a labdarúgás továbbra is egy szenvedély, de inkább távolabbról szemlélem az eseményeket. Előnyt jelenthet, ha az ember pártatlanul próbál meg megítélni másokat. Folytatom a munkámat, amely nem más, mint a fiatal játékosok segítése. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció