dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Zaza Olaszországban maradna

Zaza Olaszországban maradna

Simone Zaza édesapja és egyben ügynöke, Antonio Zaza a TuttoJuvénak elismerte, hogy fia szeretne Olaszországban maradni, azonban ez az opció nem ígérkezik egyszerűnek.

 Az olasz csatár az idei szezon első felét a Premier League-ban szereplő West Ham Unitednél töltötte kölcsönben. Az olasz válogatott játékos a szigetországi pontvadászatban mindösszesen nyolcszor lépett pályára a kalapácsosok mezében, amelyek egyikén sem volt eredményes. Az angol csapat így nem élt opciós jogával és Zazát visszaengedte az olasz rekordbajnok Juventushoz.

„Zaza jelenleg Torinóban van, beszélt a klub elöljáróival. Szeretne visszatérni Olaszországba és szeretne minél több játékidőhöz jutni, azonban ez nem lesz könnyű feladat.”

„Ezekben az időkben nem szabad rossz döntést hozni, nagyon óvatosnak kell lenni és minden eshetőséget számba kell majd venni. A legjobb módon kell eljárnunk ahhoz, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni a dologból, így szükségünk van néhány napra, hogy pont kerülhessen az ügy végére.”

„West Ham? Egyáltalán nem volt jó választás. Már a kezdeteknél hibáztunk, igazából nem is akart Angliába szerződni. Azonban még mindig van esély arra, hogy karrierjét Olaszországon kívül folytassa.”

„Ami a Valenciát illeti, még nem született döntés. Az igazat megvallva egy másik spanyol csapat is érdeklődik a fiam iránt, azonban még korai lenne bármit is mondani ezzel kapcsolatban.”

„Fiorentina? Soha nem léptek velünk kapcsolatba.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció