dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Higuain: „A Juve tud így is játszani”

Higuain: „A Juve tud így is játszani”

Gonzalo Higuain a 2-0-ás győzelemmel végződő Lazio elleni mérkőzést követően nyilatkozott benyomásairól.

Az argentin támadó kimondottan élvezte a Juventus új támadó hadrendjét. „Bizonyítottuk, hogy tudunk így is játszani”- nyilatkozta az argentin támadó a Lazio felett aratott 2-0-as mérkőzést követően.

Max Allegri a kezdőcsapatot Higuainnal, Paulo Dybalavál, Mario Mandzukiccsal, Juan Cuadradoval valamint Miralem Pjaniccsal töltötte fel.

„Mindig meggyőződünk a lehetőségeinkről, teljesen normális, hogy egy támadóbb rendszerrel mindannyiunknak vissza kell zárnunk, ahhoz hogy a védekezést tudjuk segíteni. Ma sikerült bebizonyítanunk, hogy így is tudunk játszani – nyilatkozta Pipita a Sky Sport Italianak.

„Tisztában voltunk azzal, hogy egy ilyen erős Lazio ellen nehéz lesz játszanunk, de megtettünk mindent és végül hazavittük a három pontot.”

Vajon a Juventus eloszlatta az utóbbi napok kételyeit, melyek a Fiorentina elleni 2-1-es vereséggel végződött találkozót követően merültek fel?

„Kételyeket csak a média generált. Teljesen tudatában voltunk annak, hogy hibákat vétettünk, de bizonyítottunk már magunknak korábban többször is. A Lazio se bánt ma velünk kesztyűs-kézzel.”

#2 eagleheart » 2017-01-31 19:40

jani.czirjak Szerintem a vilag egyik legkiegyensujoz otabb,legszerve zetebb klubja a Juventus.Fegyel em,tisztelet van a vezetoktol a jatekosokon at az utolso alkalmazottig es ez a hosszu evtizedeken at meghozta az eredmenyet.A megfelelo anyagi hatter biztonsaga is fontos ami azert mindig megvolt az evek soran es ezert az a Juventus ami.Oruljunk mi Juventino szurkolok,es legyunk buszkek.hogy egy ilyen csapatnak szurkolunk es nem egy tulertekelt Real Madridnak.
eagleheart
eagleheart

#1 jani.czirjak » 2017-01-23 11:11

A legtöbb nagycsapatnál megfigyelhető, hogy aki odaigazol sokszor még nagyképűbb lesz, mint volt. Nálunk viszont mintha épp fordítva lenne a dolog. A legtöbb nagyképű játékos itt lényegesen alázatosabb lett (Tévez, Higuain, még talán Pogba is féken volt tartva ezen a téren, stb.)
Vajon hogyan lehetséges ez? És miért?
Nekem szimpatikus, de én kíváncsi lennék a véleményetekre! !
jani.czirjak
jani.czirjak

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció