dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Köszönjük Evra!

Köszönjük Evra!

A Juventus hivatalos oldalán köszönte meg az eddigi szolgálatait Patrice Evra-nak távozását követően. A rutinos francia az Olympique Marseille csapatában folytatja.

A klub hivatalos közleménye a játékost távozásával kapcsolatban:

Evra 2014 nyarán érkezett a csapathoz, éppen amikor sorozatban gyűjtötték be a bajnoki címeket, vele együtt sikerült további két Scudettot, két Kupa győzelmet és egy Szuperkupát begyűjteni. Ebben az időszakban kihagyhatatlan pont volt a Bajnokok Ligája sorozatokban is, 22 alkalommal lépett pályára a Juve színeiben a 2014/15-tös szezonban, de a Barcelona elleni döntő pont kimaradt számára sérülés miatt.

Nem csak a pályán tette le a névjegyét, hanem az öltözőben is egyaránt. Remek vezetői képességei mellett olykor vidám és vicces oldalát mutatta, de ha arról volt szó a komoly oldalát is láthattuk, egy igazi pezsgő személyiség. Nem véletlen az sem, hogy a tavalyi évben bekövetkezett Sassuolo elleni vereséget követően Buffon mellett ő volt az aki tartást és bíztatást adott a csapatnak.

Evra lenne az első, aki elismerné, hogy a szórakozás sohasem írható a győzelem számlájára. A mi harminchármasunk elhagyja a Juventust, akire továbbra is egy született győztesként fogunk emlékezni. 

 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 alexGiCamo » 2017-01-28 17:41

Isten veled és köszönjük !
További sok sikert !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!
alexGiCamo
alexGiCamo

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció