dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

A Juventusnál vége a mercatónak?

A Juventusnál vége a mercatónak?

Sajtóértesülések szerint télen már senkit sem akar igazolni a Juventus együttese.

A Tuttosport állítása szerint a Bianconeri kölcsön akarta venni 2,5 millió euróért a Wolfsburg játékosát, Luiz Gustávót egy 13 milliós kivásárlási opcióval, ám ez meghiúsulni látszik.

Köztudott, hogy a Juventus az óta mutat érdeklődést a brazil középpályás után, amióta Axel Witsel Kínát választotta Olaszország helyett.

A Wolfsburg elvileg azért utasította vissza az ajánlatot, mert ők csak véglegesen vagy pedig sehogy sem akarnak megválni a játékostól. A végleges átigazolásért pedig 15 millió eurót akarnak.

A 29 éves játékos – aki 2013-ban a Bayern Münchentől érkezett jelenlegi csapatához – szerződése 2018 nyarán jár le.

A Juventus további lehetséges célpontjai között szerepelt a téli átigazolási időszakban Bentancur és Sead Kolasinac is, ám úgy néz ki, nyárnál előbb egyikük sem csatlakozik a Bianconerihez.

A Sky Sport Italia úgy véli, hogy a Schalke 04 nem fogja eladni télen Kolasinacot, miután több sérült játékosuk is van. Így a Juventusnak nyárig kell várni a játékosra, ám akkor már ingyen hozhatja el, hiszen a bosnyák szerződése júniusban lejár.

A Boca Juniors játékosát, Rodrigo Bentancurt is megpróbálta elhozni még a télen Marotta, ám Di Marzio szerint az uruguay-i középpályás csak a nyáron fog csatlakozni Allegri együtteséhez. Miután opciós joga van rá a Juventusnak és ezzel élni is szeretne, ami alapján 9,4 millió eurót kell majd kifizetni érte, így nem kell aggódni, hogy valaki előbb lecsapna a fiatal tehetségre.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció