dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

„Semmi probléma Dybala szerződéshosszabbításával”

„Semmi probléma Dybala szerződéshosszabbításával”

A Juventus általános igazgatója szerint semmi probléma nem áll fenn Dybala szerződéshosszabbítása körül.

Az argentin csatár már jó pár hete tárgyalásban áll a vezetőséggel a szerződéshosszabbítását illetően, de még mindig nem érkezett meg a hivatalos bejelentés.

„Tárgyalunk az ügynökeivel. Nem hiszem, hogy akármilyen probléma is felléphetne.” – nyilatkozta Marotta a Sky-nak.

„A bejelentés minden valószínűség szerint pár héten belül megérkezik. Paulo boldog itt, és büszke a mezre, amit minden héten viselhet. Nincs olyan körülmény, ami az ellen dolgozna, hogy a jövőben is velünk legyen.”

Az Öreg Hölgy ma bejelentette Riccardo Orsolini szerződtetését, Marottát erről is megkérdezték.

„Erősen hiszünk az olasz játékosokban. Az országunk tele van tehetséges ifjakkal, akik csak a lehetőségre várnak, hogy megmutathassák magukat. Ő egy közülük, és reméljük képes lesz kihozni magából azt, amit megláttunk benne.”

„Nem lesz több igazolás télen. Nyáron is sokat dolgoztunk a keret megerősítésén, most is érkeztek páran, elégedettek vagyunk a jelenlegi csapatunkkal.”

„Pontosan ott állunk, amit év elején erre az időszakra terveztünk. Vezetjük a bajnokságot, a legjobb 16 között vagyunk a BL-ben, és a Coppa Itáliában is. Az elmúlt öt évben rengeteg pontot szereztünk, 105-tel többet, mint a Roma. Ez valami egészen különleges.”

„Leandro Paredes és Luiz Gustavo? Még csak telefonhívás sem volt azért, hogy ide hozzuk őket, hiszünk a jelenlegi középpályánkban. 200 játékossal boronáltak minket össze az elmúlt hónapokban, de egyszerre csak 11-en lehetnek a pályán. Azt gondolom, hogy a jelenlegi keret nagyon erős. Ezen felül pedig nem olyan könnyű szerencsére már Juventus-szintű játékosokat találni, ezért foggal-körömmel ragaszkodunk azokhoz, akik már velünk vannak.”

„Ha találunk valakit, aki erősítést jelenthet, cselekedni fogunk. A jelenlegi játékosaink azonban kiérdemelték, hogy ezt a mezt viseljék, így elsősorban bennük van a bizalmunk.”

Ezek után Medhi Benatiáról és Allegriről kérdezték Marottát.

„Allegrinek további másfél évre szól a szerződése. Jó köztünk a kapcsolat, boldog, hogy itt lehet, és mi is boldogok vagyunk, hogy velünk van. Ez már egy házasság, ami boldogságban és egyetértésben folytatódik tovább.”

„Benatia? Nagyon jól játszik, velünk fog maradni.”

Paulo Dybala nem fogott kezet lecserélésekor a hétvégén az edzőjével, a klub azonban nem büntette meg.

„Ez egy apró és jelentőségtelen momentum volt, a futball tele van ilyen dolgokkal. Nagyban kell a történtekre tekintenünk, ő egy fontos láncszemünk, és egy nagyszerű profi.”

„Ismerjük őt. Nem volt tiszteletlen, de nagyon idegesítette, hogy nem sikerült gólt szereznie. Ilyen dolgok normálisak, ha egy egészséges rivalizálás van a játékosok között.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció