dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Moratti szerint az Inter elérte a Juve szintjét...

Moratti szerint az Inter elérte a Juve szintjét...

Moratti, az Inter volt elnöke nagyon derűlátó csapatát illetően. Úgy gondolja,hogy immár az Inter egy szinten van a Juventusszal, csupán némi finomításra van szükség.

"Természetesen a szurkoló mindig hisz a csapatában" - nyilatkozta az ex-elnök a Sky-nak.

"Most már bebizonyosodott, hogy van okunk bizakodni, mert a csapatunk mögött van tartalom és az Inter most azt a korszakát éli, amikor van oka pozitívan tekinteni a jövő felé. Ráadásul a szurkolók által közvetített szenvedély is azt az érzést kelti, hogy van jövőnk. A Juventustól való lemaradás? Már nem olyan nagy, csupán néhány rést kell betömnünk és egy szinten vagyunk a Juventusszal."

Hogy erről mit gondolunk mi? Ezt: Moratti nyilatkozata, amely nagyon optimista, - gondoljuk a kínai pénzek hatására -de kicsit elrugaszkodott a valóságtól, mert Moratti szavaival ellentétben a tények nem ezt az "egy szintet" mutatják a két csapat között. Magabiztosan vezetjük a tabellát és 15 pontos előnyben vagyunk az Interrel szemben. Mi biztos résztvevői leszünk a következő BL-sorozatnak,ők meg lehet,hogy eljutnak az UEFA kupás helyig, lehet talán tovább is, de figyelembe kell venni, hogy nem mindig lesz kilencmeccses győzelmi szériájuk, mert egyszer minden sorozat megszakad. Tehát, mi is az az egyforma szint? A valóság nem ezt mutatja. Lehet, hogy az ex-presidente romantikus alkat és sokat álmodozik? Mást nem igen tudunk elképzelni...

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció