dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Allegri: „Rendkívüli Juvét akarok”

Allegri: „Rendkívüli Juvét akarok”

Max Allegri egy rendkívüli és hatékony Juvét szeretne, hiszen a győzelmek nélkül a pontok sem jönnek.

Az edző a hétvégén a 100. Serie A összecsapásán szerepelt a Juventusnál, és összességében 100. győzelmét szerezte a Bianconeriknél.

„Higuain egy elképesztő befejező, de ezt mindig is tudtuk. Ami igazán lenyűgöz, az a kemény munkája, amit a csapatért tesz.” – nyilatkozta Allegri a Sky Sport Italiának.

Megállíthatatlannak tűnik az olasz bajnok. Mióta átállt a sokat emlegetett 4-2-3-1-es rendszerre, még nem veszített pontot.

„Olyan pillanatához érkeztünk az idénynek, amikor a változtatás ideje érkezett el. Nem az elkényelmedettség volt az indok, sokat kellett tennünk a játékosok formába hozásáért. Ezek után a srácok több felelősséget éreztek a csapat iránt, és ez nekem is megengedett egy kevésbé konzervatív vezetési stílust.”

Miralem Pjanic pihenőt kapott a Cagliari ellen, Sami Khedira eközben nélkülözhetetlennek tűnik.

„Khedira világ életében két fős középpályán szerepelt, amikor ide érkezett a legkevesebb tapasztalata volt mindenki közül a mi rendszerünkben. Akkoriban azonban még mellette volt Pogba és ez más mozgásokat és munkamennyiséget igényelt. Khedira jól diktálja a játék tempóját, ha 30-al kell a labda felé futnia, 30-gyel megy, ha 50-el, hogy elszakadjon a védőktől, akkor 51-gyel. Előre kell lépnünk a labdapasszok tempóját illetően, és meg kell tanulnunk egy meccsen belül más szerepköröket is betölteni, különben kiszámíthatóak leszünk.”

„Cuadrado gyengéje a megfelelő ember megtalálása a passzaival, de most az ellentámadás végén nagyszerű döntést hozott.”

„Egy rendkívüli Juventust akarok. Vasárnap este kiállítottak az ellenfél csapatából egy játékost, ilyenkor azt szeretném látni, hogy a játékosaim felgyújtják a pályát, ehelyett hezitáltunk, és rossz döntéseket hoztunk. Fejlődnünk kell.”

„Egy bizonyos részén a mérkőzésnek levettük a gázról a lábunkat, és sok lehetőséget adtunk a Cagliarinak, ezek a dolgok nem szabad, hogy megtörténjenek. Rendkívülinek kell lennie, ahogy mondom, de hatékonynak is, hiszen pontok nélkül nem tudunk bajnokságot nyerni.”

„A világ legjobb játékosai egyszerűen futballoznak. A probléma az, hogy sokkal bonyolultabb egyszerűen játszani, mint ahogyan látszik…”

„Az új felállásunkkal egy picit szellősebbek lettünk, több helyünk van, és nagyobbnak tűnik az egész pálya. Jobbnak kell lennünk a védekezésben és a támadásban is a Bajnokok Ligájában, nem engedhetünk meg hibákat magunknak.”

Allegrit újfent megkérdezték a még egy évig érvényes szerződéséről, és a PL kapcsolatokról.

„Másfél évem van még hátra a szerződésemből, ugyanerről beszélgettünk tavaly is. Tudom, hogy imádtok erről beszélni, hiszen be lehet tölteni vele a címlapokat.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció