dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Dani Alves a nyáron távozhat

Dani Alves a nyáron távozhat

Dani Alves a katalánok alapembere volt és nagy meglepetést okozott a Juventusba jövetele, talán azért is, mert csapatunkra nem az a jellemző, hogy a Barcelonából igazolnak játékost.

Alves a katalánoknál sikert sikerre halmozott és számunkra sokat ígérő volt az érkezése, hisz jobboldali védő gondjaink voltak és egy-két évig benne láthattuk a megoldást. Torinóban aztán jó kezdet után bokatörést szenvedett és két hónapig csak kívülről szemlélhette társai játékát. A brazil mókamester azóta felépült sérüléséből, de a legfrissebb hírek szerint bizonytalanná vált a Torinóba maradása a szezon végeztével.

Az ilbianconero.com úgy tudja, hogy komoly megkeresései vannak és bár szerződése 2018-ban lejár, nem biztos, hogy a veterán játékos ellen tud állni a kínai, arab és amerikai klubok csábításának és emiatt könnyen lehet, hogy a nyáron csapatot fog váltani. Alves játékjogáért még jelentős összeget fizetnének a nevezett országok klubjai. Ez valószínűleg egybeesne a Juventus terveivel is, mert a nyáron valószínűleg egy fiatal jobbhátvéd leigazolását tervezik.

 

További információk

  • Forrás: tuttomercatoweb.com

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció