dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Allegri az ellenfelekről

Allegri az ellenfelekről

A Napoli tegnap 3:1 –es vereséget szenvedett a Real Madridtól, és Aurelio De Laurentis keményen bírálta Maurizio Sarrit és a csapatot.

Allegri beszélt a két BL nap tapasztalatairól:

„Nagyon tetszettek a mérkőzések. Ezeket az összecsapásokat látva néhány olyan dolog jut az ember eszébe, amit át kéne venni a csapatoktól, és átültetni a gyakorlatba, tanulni belőle. Tetszettek a BL napok, nagyon technikás futballt láthattunk.”

„ A PSG egy jó csapat, mind fizikálisan, mind mentálisan. Nem gondoltam, hogy így elverik a Barcelonát, de a győzelem lehetősége mindig is benne volt a játékukban.”

„A tegnapi teljesítményéért gratulálok a Napolinak. Jó meccset játszottak egy igazán technikás gárda ellen. Elég, ha csak Modricot említem, aki három mozdulattal varázsolta a labdát Ronaldo lábára.Ez a találkozó nem a taktikáról, hanem a játékosok technikai tudásáról szólt.„

„De Laurentis? Nem tudom, hogy egy elnök mit nyilatkozhat és mit nem, ez nem az én dolgom. Minden elismerésem Maurizio Sarrié, mert ezt az eredményt még meg lehet fordítani. Figyelembe kell venni, hogy a Napoli nemzetközi tapasztalata kevés, és a  Madriddal játszottak.”

„Néhányan kétkedve várták a Bayern München szereplését, ennek ellenére ők is nagyon könnyű győzelmet arattak. A németek ellen mindig nehéz játszani, mert van tartásuk és tudásuk.”

A Juventus már egy szinten van a Real, PSG, Bayern Münchennel?

„Nem még nem vagyunk, fejlődnünk kell, mentálisan ott kell lenni ezen csapatok mellett. Keményebben kell dolgozni, javítani kell a játékunk minőségét és sebességét. Jó játékosaink vannak, de csak csapatként juthatunk tovább Európában. Tanulságos volt számunkra milyen nehézségekkel kellett a Napolinak szembenézni a Real ellen.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció