dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Allegri: Felejtsük el a Bajnokok Ligáját

Allegri: Felejtsük el a Bajnokok Ligáját

Massimiliano Allegri figyelmezteti a játékosait, hogy hagyják figyelmen kívül a BL-t és fókuszáljanak a soron következő Palermo elleni összecsapásra.

A csapat ma este fogadja hazai pályán a szicíliai gárdát, négy nap múlva pedig a Porto következik.

„Minden gondolatot, ami a keddi meccshez kapcsolódik ki kell iktatnunk a fejünkből, mert ma még egy fontos feladat vár ránk. A végső győzelmek ezekből a meccsekből alakulnak ki. Amióta Diego Lopez átvette a Pelermo irányítását, egy vereség mellett egy döntetlent és egy győzelmet tudnak felmutatni.  Sokkal szervezettebb csapat lettek, akik nem adnak szabad helyet a játéknak, szóval szükségünk lesz minden technikai képességünkre, agressziónkra és ügyelnünk kell, hogy kézben tartsuk a meccset. Kevesebb mint tizennégy mérkőzés van a szezon végéig és most már bármilyen vereség nagy gondokat okozhat. Megfelelő hozzáállással kell pályára lépnünk és majd a meccsen meglátjuk a labda be megy e vagy sem, de mindenesetre erre nagyon oda kell figyelnünk. A csapat tudja ezt és nagyon felelősségteljesek” – mondta az edző a sajtótájékoztatón.

Az edzőt Pjanic állapotáról is faggatták, mivel a bosnyáknak ki kellett hagynia a Cagliari elleni meccset.

„Pjanic rendben van. Minden reggel kapok egy hívást a doktortól és amikor látom, hogy ő hiv…mindenesetre ma reggel nem hívott, így az első gondolatom az volt, hogy biztos meghalt. Nyugalom, Pjanic bevethető állapotban van."

 

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció