dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Dybala: "Már csak egy kicsi hiányzik"

Dybala: "Már csak egy kicsi hiányzik"

Paulo Dybala elmondása szerint közel áll a szerződéshosszabbításhoz és tudja, hogy nehéz mérkőzés vár csapatára a Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében.

„Most a Palermo elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, utána majd jöhet a Bajnokok Ligája” – kezdte a Sky-nak adott nyilatkozatát Dybala.

„Egy nehéz találkozóra számítunk egy rendkívül hangos stadionban. Kérdeztem erről Alex Sandrót, aki megerősítette, hogy nem lesz könnyű dolgunk.”

Ma este a Palermo együttesét látja vendégül a Juventus, amely különleges meccs lesz Dybala számára, hiszen korábban ő is a palermói együttesnél játszott.

„Érzelmekkel teli éveket töltöttem a Palermóban. A legrosszabb az volt, amikor kiestünk az első osztályból, de jó volt miután újra visszakerültünk a Serie A-ba, ami a legszebb élményem volt a Palermóban, a hihetetlen ünneplés és a lelkes szurkolók miatt.”

A 23 éves csatár mostanában a 10-es mezszámmal rendelkező játékosok klasszikus szerepét tölti be a pályán, miután Allegri a 4-2-3-1-es hadrendre állította át csapatát.

„A rendszer változásának köszönhetően jobban tudom segíteni a csapatomat. Kicsit jobban vissza kell jönnöm, mert azt kérte tőlem Allegri, hogy ne ragadjak a középpálya és a csatársor között. Nagyon sokan veszünk részt a támadásokban, ami azt eredményezi, hogy kevesebb a területünk, így visszább kell zárnom és a középpályásokkal kell játszanom, vagy keresnem az eldugott üres területeket.”

„Gonzalo Higuain? Megköszönte a Caglari elleni találkozón adott gólpasszomat, de ezt mindig megteszi. Kevesebb gólt szerzek mostanában, de több lehetőséget teremtek a játékostársaimnak. A Crotone és az Inter ellen nem volt szerencsém, de a csapat számára hasznosan játszottam.”

Dybala végül a szerződéshosszabbításáról is beszélt, amely már régóta téma a sajtóban.

„Nagyon közel vagyunk a szerződéshosszabbításhoz. Csak egy kicsi hiányzik. Az ügynököm Olaszországba fog jönni, hogy megbeszélje az utolsó részleteket Marottával, de ez már az ő dolguk.”

Dybalát az elmúlt hetekben többször is lecserélték, vajon megdöntheti Del Piero rekordját, akit Fabio Capello 19 alkalommal cserélt le?

„Hallottam már erről. Talán elkezdem kérni a cseréket, mert a pályára lépés és a gólok tekintetében nem könnyű legyőzni őt, de ha továbbra is lecserélgetnek, akkor lehet esélyem megdönteni a rekordját.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#1 dokino1 » 2017-02-17 13:42

Milyen Lyon elleni? Portó az ! Nem?
dokino1
dokino1

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció