dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

Olaszország már nagyon közel Angliához

Olaszország már nagyon közel Angliához

Az olasz első osztályban szereplő csapatok eheti teljesítményének köszönhetően Olaszország még közelebb került Angliához az UEFA ranglistáján.

Bár ez a rangsor már nem olyan fontos, mint korábban volt, hiszen a következő szezontól a Serie A első négy helyezett csapata is automatikusan ott lesz a Bajnokok Ligájában.

Az angol együttesek idáig azonban szenvednek a kieséses szakaszban. A Bajnokok Ligájában az Arsenal 5-1-es vereséget szenvedett a Bayern München otthonában, míg az Európa Ligában a Tottenham 1-0-ra kikapott a Gent együttesétől. Egyedül a Manchester Unitednek sikerült győzni az eddigi angol csapatok közül, miután ők Zlatan Ibrahimovic mesterhármasával 3-0-ra diadalmaskodtak a St-Etienne csapata ellen.

A Manchester City és a Leicester City csak jövő héten fog pályára lépni a Bajnokok Ligájában, ahogyan a Juventus is.

A rangsor jelenlegi állása szerint Olaszországnak 11.583 pontja van, míg Angliának 11.642. Tehát nagyon minimálisra csökkent a különbség és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Bajnokok Ligájának csoportköreiben négy angol és három olasz együttes kaphatott eddig helyet. Ha ez nem így lett volna, akkor valószínűleg Olaszország már túlszárnyalta volna Angliát. 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció