dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Olaszország már nagyon közel Angliához

Olaszország már nagyon közel Angliához

Az olasz első osztályban szereplő csapatok eheti teljesítményének köszönhetően Olaszország még közelebb került Angliához az UEFA ranglistáján.

Bár ez a rangsor már nem olyan fontos, mint korábban volt, hiszen a következő szezontól a Serie A első négy helyezett csapata is automatikusan ott lesz a Bajnokok Ligájában.

Az angol együttesek idáig azonban szenvednek a kieséses szakaszban. A Bajnokok Ligájában az Arsenal 5-1-es vereséget szenvedett a Bayern München otthonában, míg az Európa Ligában a Tottenham 1-0-ra kikapott a Gent együttesétől. Egyedül a Manchester Unitednek sikerült győzni az eddigi angol csapatok közül, miután ők Zlatan Ibrahimovic mesterhármasával 3-0-ra diadalmaskodtak a St-Etienne csapata ellen.

A Manchester City és a Leicester City csak jövő héten fog pályára lépni a Bajnokok Ligájában, ahogyan a Juventus is.

A rangsor jelenlegi állása szerint Olaszországnak 11.583 pontja van, míg Angliának 11.642. Tehát nagyon minimálisra csökkent a különbség és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Bajnokok Ligájának csoportköreiben négy angol és három olasz együttes kaphatott eddig helyet. Ha ez nem így lett volna, akkor valószínűleg Olaszország már túlszárnyalta volna Angliát. 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció