dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Rincon ezúttal a JTV-nek adott interjút

Rincon ezúttal a JTV-nek adott interjút

Tomas Rincon, a Juventus téli szerzeménye beszélt elhivatottságról, szenvedélyről és az áldozathozatalról a JTV-nek adott interjújában.

Gyermekből generális

„Hat hónapot játszottam Venezuelában a helyi csapatomnál, aztán 20 éves koromra már Németországba kerültem. Egy hihetetlen ajánlat érkezett Hamburgból, és a tapasztalat, amellyel ott gazdagodtam felbecsülhetetlen értékekkel bír. Megtanulhattam a német mentalitást és az európai stílust.”

„Aztán belecseppentem az olasz futballba egy olyan csapat által (Genoa), amelynek mindig hálás leszek ezért. Az idáig vezető utam nagyon hosszú volt és tele volt áldozathozatalokkal, amiktől most még jobb érzés, hogy itt lehetek.”

A becenév

„Nem tudom ki aggatta rám először ezt a becenevet, de szerintem még Németországban történhetett. Néhány újságíró azt mondta, hogy nagy elszántsággal játszom, és sajátos módon gesztikulálok a csapattársaim felé. Egyébként nem bánom ezt a becenevet.”

Áldozat

„Rengeteg munka eredménye az, hogy ma itt lehetek. Mindig is abban hittem, hogy úgy kell játszanod, ahogyan az életedet éled és vica versa. Ha megvan az szándékod arra, hogy a pályán kívül is mindig fejlődni akarj, akkor annak a pályán is hamar meglesz az eredménye.”

Erősség

„A labdák visszaszerzése, gyors és erős váltások, nagy intenzitású játék és az előre passzok megfelelő idejének megtalálása, ahogyan azt tettem Higuain felé is a Crotone elleni találkozón.”

Jelenlegi forma

„Jó formában vagyunk és készen állunk a Bajnokok Ligájára. Ez az új rendszer nagyobb stabilitást ad a középpályának és a védelemnek, köszönhetően annak, hogy a csatárok hatalmas energiákat fektetnek a visszazárásokra és a területek lezárására. Jó formában fejeztük be a januárt, de ezt fent szeretnénk tartani februárban és márciusban is.”

A Juve egy…

„...család.” Mindenki odafigyel rád és a környezet tökéletes ahhoz, hogy neked csak a győzelemre kelljen koncentrálnod. Itt úgy érzed, hogy valami különlegesnek vagy a része. Amikor megérkeztem, mindenki egyenes volt velem az elnöktől kezdve az edzőn és Pavel Nedveden keresztül, akik gratuláltak telefonon és elláttak néhány kiváló tanáccsal. Az első mérkőzésem a Juventus Stadiumban felejthetetlen volt. A hangulat elképesztő, így nem véletlen, hogy a Juventus mindig nyer hazai pályán.”

További információk

  • Forrás: juventus.com

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció