dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Rummenigge: "El akarjuk kerülni a Juvét"

Rummenigge: "El akarjuk kerülni a Juvét"

A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a Juventusról, illetve Kingsley Coman és Medhi Benatia jövőjéről, valamint Vidalról és Dybaláról is beszélt a Tuttosportnak.

„A Bajnokok Ligájában mindig csak a következő lépésre szabad fókuszálnod. A nagy klubok minél később akarnak találkozni a kiírásban, így reméljük, hogy még egy darabig nem fogunk összekerülni a Juventusszal. Nem szabad elfelejtenünk a tavalyi összecsapásainkat, mind a két meccs nagyon izgalmas volt és egy kicsit szerencsések is voltunk. Münchenben úgy tűnt elveszett minden, de a végére nyitottá tettük a találkozót és sikerült győztesként kijönni a párharcból.”

„Amikor Andrea Agnelli lett az elnök, egy Calcipoli után újjászületett Juventust vett át és a németországi modellt vette alapul, valamint a Bayern stratégiáját, hogy mi hogyan kezeltük az üzletet. Nem olyanok vagyunk, mint az angol vagy a spanyol klubok, mi szeretnénk, ha függetlenül irányítanánk a csapatunkat és nem sejkek vagy oligarchák fizetnék a számláinkat. Andrea kiválóan hozta vissza a Juventust oda, ahova igazán tartoznak. Nagyon profi és nagyszerű társakat választott maga mellé Beppe Marotta és Fabio Paratici személyében.”

A két csapat között mostanában több transzfer is zajlott, beleértve Arturo Vidalt, Comant és Benatiát.

„Már évekkel ezelőtt meg akartuk szerezni Vidált, de a Bayer Leverkusen inkább a Juventusnak adta el nem pedig nekünk. Az első adandó alkalommal meg akartam szerezni. Az egyik olyan igazolásom, amelyre büszke vagyok. Garanciát jelent a pályán és nagyon fontos tagja a csapatnak az öltözőben is. Az éjszakai szokásain pedig változtatott.”

„Comant illetően opciónk van rá április 30-ig. Voltak problémái az Eb-t követően, de utána visszatért a tőle megszokott szintre. Vélhetően élni fogunk a kivásárlási opció jogával.”

„Benatia tehetsége vitathatatlan, de sajnos néhány fizikai probléma hátráltatta. Úgy gondolom, hogy Torinóban fog maradni, mert már most egy nagyon világos megállapodásunk van a Juventusszal.”

„A Bayern nem próbálta meg leigazolni Paulo Dybalát amikor a Palermóban volt, mert nekünk másfajta a piaci stratégiánk. Dybala tehetséges, de nekünk már most is hasonló játékosok vannak azon a poszton. Leo Messi egyedülálló, de igaz, hogy Dybala folyamatosan azt bizonyítja, hogy kiváló játékos lehet belőle.”

A német bajnoknak jelenleg olasz vezetőedző ül a kispadján, csakúgy, mint a Juventusnál.

„Az elmúlt hat-hét évben szerencsések voltunk az edzőkkel. Nagyon boldogak vagyunk Carlo Ancelottival, soha nem panaszkodik. Olaszul beszélgetünk egymással, de a némete is fejlődik. Amikor elmegyünk vacsorázni, mintha helyet cserélnénk – ő inkább a bajor ételeket szereti, mint a disznóhús én pedig a tésztákat mozzarellával és paradicsommal. Elveszíthetjük őt, mert a Barcelónához fog menni? Nem, ha valaki a Real Madrdinál volt edző, nem megy a Barcelonához és vica versa.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

#2 kotam » 2017-03-08 19:55

Idézet - dakopista:
Miért? Simán kiveritek a csalókat!

Majd akkor írj be mások szurkolói oldalára,ha a saját csapatodról is ezt tudja elmondani a Bayern.Fel kellene nőni,és egy kis kultúrát is magadra szedhetnél.Ha nem ilyen neander-völgyi lennél,talán utána is tudnál olvasni,hogy mi lett azoknak a tárgyalásoknak a vége amivel itt okoskodsz.Ilyen ostobaság manapság már luxus.
kotam
kotam

#1 dakopista » 2017-03-08 19:26

Miért? Simán kiveritek a csalókat!
−2
dakopista
dakopista

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció