dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

"Ki az az Allegri?"

"Ki az az Allegri?"

A korábbi Arsenal kapus, Jens Lehmann kétségesnek tartja, hogy Max Allegri lenne a megfelelő ember az Arsenal élére Arsene Wengert követően.

Többen is úgy vélik, hogyha az Ágyúsok jelenlegi edzője a nyáron távozik a csapattól, akkor Allegri fogja átvenni a helyét.

„Azok az emberek, akik olyan transzparenseket lebegtetnek, hogy „Wenger menjen” nem mutatnak fel olyan táblákat, hogy x, y vagy z jöjjön a helyére, mert az az ember garantálná a győzelmeket” – kezdte a The Sunnak adott nyilatkozatát Lehmann. „Idehozzuk Allegrit és mindent megnyerünk? Minden tiszteletem az övé, de ki az az Allegri? Ő most Olaszországban van. Egy olyan ember, mint ő, elhozná nekünk a sikereket? Amikor megnézed, hogy milyen stílusú focit játszik, akkor láthatod, hogy az nem igazán illik az Arsenálhoz. Egyikük sem jelentene megoldást, nincs olyan ember, aki garantálni tudná a Bajnokok Ligája-beli szerepléseket és talán még nyerne is valamit.”

Az olasz edzőknek tradicionálisan nagyon jól megy az angol bajnokságban. Carlo Ancelotti, Roberto Mancini és Claudio Ranieri is nyert bajnokságot angol együttesel. Antonio Conte pedig jelenleg vezeti az Premier Ligát a Chelsea csapatával.

Lehman 1998-ban volt a Milan játékosa, ám mindössze öt találkozón játszott, utána 1999 januárjában a Borussia Dortmundhoz igazolt, majd később 2003 és 2008 között volt az Arsenal hálóőre.

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció