dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Dybala megszerzése nem lesz egyszerű

Dybala megszerzése nem lesz egyszerű

A Barcelona technikai igazgatója Roberto Fernandez elismerte, hogy nehéz lenne megszerezni Dybala vagy Verratti játékjogát.

A volt spanyol válogatott az edzőkérdésről beszélt és arról, hogy a klub mennyire hisz a Bajnokok Ligája győzelemben.

„Nem könnyű fejleszteni a csapaton, mert már most is a legmagasabb szinten vagyunk. Ennek ellenére megpróbálunk erősíteni és mindig nyomon követjük a piaci eseményeket. Már most sokan Verratti és Dybala szerződtetéséről beszélnek, de itt nagyon fontos megjegyezni, hogy mindkettőjüket hosszútávú szerződés köti a klubjukhoz, ami rendkívül megnehezíti a megszerzésüket” – mondta az igazgato a Mundo Deportivonak.

„Az edző pótlása is nagy kérdéseket vet fel, de gondolkodunk a döntésen és amint megtaláljuk a megfelelő személyt mindenkivel tudatni fogjuk. Jelenleg a bajnokságra koncentrálunk és éhesen készülünk ezekre az utolsó találkozókra. Emellett ott van még a BL, ahol a Juventust kell legyőzni, ami nagyon nehéz és komplikált lesz, de hiszünk a döntőbe jutásba. A kupát is szeretnénk természetesen megnyerni, amit sokan hajlamosak nem olyan komolyan kezelni, de mi itt is szeretnénk célba érni. Most kár lenne túl sok technikai információt mondani ezekkel kapcsolatban.”

 

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció