dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

„Allegri megreformálta a Juventust”

„Allegri megreformálta a Juventust”

A Juventus kapitánya kiemeltemó, hogy mekkora szerepe volt Allegrinek a 3-0-s győzelem beteljesülésében. „Ez a csapat az ő előrelátó képességének a gyümölcse.”

A Bianconeri fél lábbal már az elődöntőben érezheti magát, hiszen három gólos előnyt sikerült szereznie az első mérkőzésen. A visszavágó április 19-én lesz.

„Amikor ilyen ellenfelek ellen játszol, az egyetlen esélyed az, hogy a lehető legalaposabban felkészülsz, különben nincs esélyed a győzelemre.” – nyilatkozta a kapus a Sky Sports Italiának.

„Allegri nagyszerűen elemezte ki a Barcelonát, és a megfelelő utasításokkal látott el minket. Ezt pedig mi kemény munkával, és fegyelmezettséggel végre is hajtottuk. Itt vagyunk, egy csodás jövő kapujában.”

„Más csapatokkal összehasonlítva, a Juventusnak keményebben kell dolgoznia, hogy egy ilyen eredményt érjen el, ezért még elégedettebbnek érzed magad, ha sikerül.”

Allegri átalakította a csapatot a 4-2-3-1-es formációra miután a Fiorentina legyőzte az Öreg Hölgyet, ezt pedig Buffon egy fordulópontként élte meg.

„Nem hiszem, hogy ez a Juventus hasonlít bármelyikre, amelyekben eddig játszottam, egyéniségek terén és taktikailag is eltérő. Ez a csapat Allegri előrelátásának gyümölcse, hiszen teljesen átformálta a játékról alkotott képünket.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció