dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

mezbazár

Allegri: Neto kezd

Allegri: Neto kezd

Max Allegri a holnapi kezdő kapcsán meglepően sok játékos helyzetét tisztázta, Buffon mellett több kezdő játékos is pihenőt kap a szombati, Pescara elleni mérkőzésen.

„Mielőtt megkezdenénk a sajtótájékoztatót, mivel tegnap óta még nem adódott alkalmam, szeretnem megköszönni Berlusconi Elnök úrnak és Gallianinak a lehetőséget, hogy edzőként bizonyíthattam a Milannál. Az olasz labdarúgás egész biztosan hiányolni fogja őket, ugyanis történelmet írtak. Szeretném tiszteletem kifejezni az irányukba.”

„Ami a holnapi napot illeti, nagyon fontos a három pont megszerzése. Ha nem tévedek, a Juventus épp egy európai találkozót követően kapott ki legutoljára a Pescarától. Egy jó formában lévő csapatról van szó, rengeteget mozognak, nem fognak visszaállni. Neto kezdőként kap szerepet, Dybala, Mandzukic és Higuain is a pályán lesz az első perctől. Egyesek pihenőt kapnak, mint például Khedira, Bonucci pedig eltiltás miatt egyébként sem játszhatna. Meg kell mutatnunk, hogy az elmúlt meccsekhez hasonlóan akkor is képesek vagyunk kedvező eredményt kiharcolni, ha több poszton is megváltozik a csapat összetétele.”

„Cuadrado? Még nem vagyok benne biztos, hogy ő vagy Lemina kezd a jobb oldalon. Barzagli játszani fog, a kérdés az, hogy Rugani vagy Benatia mellett. Kean még nem áll készen, ugyan pár edzésen már részt vett, de nem végzett teljes értékű munkát. Kizárólag a holnapi meccs jár a fejünkben, a Barcelona ellen lesz négy napunk felkészülni.”

További információk

  • Forrás: football-italia.net

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció