dark light

facebook twitter youtube galeria rss e-mail

falióra

Ideje triplázni

Ideje triplázni

Claudio Marchisio szerint a Juventus sorsa, hogy triplázzon idén.

A Bianconeri alig maradt el ettől az eredménytől 2015-ben, csak a Bajnokok Ligája döntőben elszenvedett vereség fosztotta meg a csapatot a triplázás élményétől.

„A szezon ezen pontján megszállottan kell hinnünk a céljainkban.” – nyilatkozta a középpályás a Premium Sportnak.

„Az előnyünkkel jól sáfárkodhatunk a bajnokságban, így összpontosíthatunk az Olasz Kupa döntőjére és a BL elődöntőkre. Meg vagyunk győződve róla, hogy végig tudjuk csinálni.”

„A hatodik sorozatban? Ha bekövetkezik, ugyanannyira fontos lesz, mint a sorozat legelső címe. Az első azért volt nagy dolog, mert már rég óta nem nyerünk akkor semmit, és nekem személyesen az volt az első címem, így hihetetlen élmény volt.”

Nem csak Marchisio van ezen a véleményen, hanem a FIGC elnöke, Carlo Tavecchio is.

„A Juventusnak mindene megvan ahhoz, hogy triplázzon az idény végén, de nem szabad lebecsülniük a Monacot.” – nyilatkozta a sportvezető a Tuttomercatowebnek.

„Egy nehéz összecsapás lesz, és rosszra is fordulhatnak a dolgok, hiszen a franciák ki vannak éhezve a sikerre. Ennek ellenére azt gondolom, hogy Allegri fiai a rutinosabbak, és magasabb színvonalat is képviselnek az ellenfelüknél.”

„Természetesen mindannyian azt reméljük, hogy a Juventus a legvégsőkig eljut. Az, hogy egy olasz csapat nyeri meg a BL-t egy óriási lépés lenne országunk futballjának felvirágoztatásában, és a nemzetközi tabellákon is nagyot lépnénk előre.”

„Még inkább erősítené a pozícióinkat, még úgy is, hogy a következő szezontól már négy csapatunk lehet a BL-ben egyébként is.”

Sok torinói játékos szerepel Giampiero Ventura válogatottjában is, ők az Azzurri új generációját képviselhetik.

„Jól dolgozunk, sok pontot szerzünk. Sajnos Spanyolország is a csoportunkban van, és ők egy bonyolult ellenfél, de mindennél jobban le szeretnénk győzni őket. Megpróbáljuk megugrani ezt a komoly akadályt, aztán meglátjuk mi lesz.”

„Azt hiszem Ventura már bebizonyította, hogy jól döntöttünk, amikor őt neveztük ki Antonio Conte helyettesének.”

Új hozzászólás

Vannak szabályok, be kéne tartani!!!

Vissza a tetejére

Belépés/Regisztráció